Milieuvriendelijke, duurzame grasplaten van kunststof

VL wonen

Snel en goedkoop verharden met grasplaten kunststof

Kunststof Forte is dé webshop waar u terecht kunt voor kunststof plaatmaterialen. De kunststofproducten worden voor allerlei toepassingen gebruikt in de interieur-, bouw-, tuin- en infrawereld. De zeer uiteenlopende klantenkring neemt bij KF uit Alblasserdam scherp geprijsde kunststof af van een hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de grasplaten van kunststof, die ingezet kunnen worden als grondversteviging van een parkeerterrein of evenementenlocatie. Als u bij Kunststof Forte bestelt, dan ontvangt u uw aankoop al binnen twee tot drie dagen.

Grasroosters van kunststof

De KF grasplaten kunststof kunnen gebruikt worden om split op z’n plek te houden en vermenging met de ondergrond te voorkomen. Daarnaast zijn deze halfopen verhardingsplaten ook geschikt voor grastoepassing. Als er verkeer overheen rijdt, dan ontstaan er met deze platen geen sporen in het gras. De grastegels hebben niet alleen een stabiliserende werking, maar zorgen er ook voor dat water wordt weggevoerd naar de onderliggende laag. Zo vormen de kunststof tegels een verharding die milieuvriendelijk is en water gewoon doorlaat. Ook als bermverharding of voor het tegengaan van erosie op dijken zijn de kunststof grasplaten ideaal.

Kunststof specialist voor alle vormen van creativiteit

Heeft u kunststof nodig van een bepaalde dikte of afmeting? Kunststof Forte doet zijn naam eer aan en is groot en sterk in het leveren van alle soorten kunststof voor de inrichting van onder meer winkels, hotels en restaurants. Ook kunt u deze kunststof specialist inschakelen voor veiligheidsoplossingen. KF levert bovendien regelmatig plaatmaterialen aan bouw- en scheepvaartbedrijven, designers en kunstenaars.

De grasplaten van kunststof die verkrijgbaar zijn bij KF zijn dankzij het interlocking koppelsysteem moeiteloos te installeren en hebben geen onderhoud nodig. U kunt de lichtgewicht tegels dus gemakkelijk zelf plaatsen. Heeft u advies nodig? Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij de ervaren medewerkers van Kunststof Forte!

https://www.kunststofforte.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten