Meubel spuiten bij Bart Dijkhof

VL wonen

Nadat mijn moeder overleed, werden de spullen verdeeld onder de kinderen. Als jong meisje vond ik de servieskast al ontzettend mooi, al was hij nooit helemaal mijn smaak. De kast is namelijk kolossaal en een tikkeltje ouderwets. Mijn zusjes vonden de kast niet mooi, maar ik zag er mogelijkheden in. Tegenwoordig laten veel mensen een oudere kast namelijk in een andere kleur verven, of ze doen dat zelf.

Omdat dit echt een erfstuk is, besloot ik het meubel spuiten over te laten aan een vakman die ervaring heeft met allerlei soorten spuitwerk. Na een zoektocht in Google na ik contact op met de medewerkers van meubelspuiterij Bart Dijkhof en vroeg een offerte aan. En zo geschiedde! Vandaag vertel ik er meer over.

In ieder uiterlijk naar wens

Bij deze meubelspuiterij kunt u het schilderwerk van ieder meubelstuk laten verven in de kleur naar wens. De medewerkers vertelden me dat ze jarenlange ervaring hebben met schilderwerk en daardoor garantie bieden op een goed gespoten en compleet spuitwerk. Ik heb er voor gekozen om de servies kast in een mat zwarte kleur te laten verven en de beglazing van de honderden jaren oude kast te vervangen. Het was een goede keuze om deze klus te laten uitvoeren door de specialisten van Bart Dijkhof.

Inclusief transport

Het is best een grote kast, dus u begrijpt wel dat het vervoer ervan een probleempje vormde. Gelukkig zagen de medewerkers van deze meubelspuiterij geen enkel probleem. Ik hoefde me echt geen zorgen te maken over het feit dat ik geen eigen vervoer had, want dit bedrijf beschikt over haar eigen transportmiddelen. Ze kwamen de kast bij het oude huis van mijn moeder halen en brachten hem naar de spuiterij. Nadat het spuitwerk klaar was, brachten ze hem weer naar mijn huis. Een kind kan de was doen!

Prachtig eindresultaat

Het resultaat van het meubel spuiten is echt meer dan prachtig geworden. Wij hebben een stoer industrieel interieur en daar past de matzwarte kast perfect bij! De woonkamer is nu echt een geheel en we kunnen ons prachtige advies dat we van mijn moeder geërfd hebben nu in haar eigen kast zetten, precies waar het hoort.

Mijn andere zusjes vinden het eindresultaat ook echt heel erg mooi. Een van hen wil heeft interesse in keuken spuiten. Uiteraard heb ik haar de dienstverlening van Bart Dijkhof aangeraden. Ze neemt binnenkort contact met hen op om een offerte aan te vragen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten