Met een elektrische boiler is duurzamer wonen eenvoudig.

Met een elektrische boiler is duurzamer wonen eenvoudig.

Een elektrische boiler of een elektrische cv is te gebruiken voor je sanitaire water. En elektrische boilers of elektrische cv’s zijn apparaten die je simpel kunt plaatsen op de plaats van een gas gestookt model zonder dat er ingrijpende dingen veranderd moeten worden of andere leidingen aangelegd moeten worden.

Een elektrische boiler of een elektrische cv behoefd nauwelijks onderhoud, ze gaan bovendien net zo lang mee als een gas gestookte variant, worden steeds voordeliger in aanschaf en zijn ook nog eens hartstikke zuinig in gebruik!

Maar uiteraard willen we in deze barre tijden wel de aller goedkoopste én de allerbeste als we dan toch iets nieuws aanschaffen.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je op zeker de allerbeste deals. Zij verkopen elektrische boilers, elektrische cv’s, maar ook waterontharders, zonneboilers, combi cv’s, warmtepompen en doorstroomapparaten.

Bovendien is elke boiler of cv op voorraad en kan de volgende dag al in huis zijn. 
Elektrischeboiler.eu heeft al jaren ervaring met elektrisch aangedreven apparatuur en ze helpen je graag met het maken van de juistes keuze voor jouw persoonlijke situatie.

Maar de on- line calculator op deze website maakt het je ook heel eenvoudig te berekenen wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Keuze uit diverse merken elektrische boilers in alle denkbare maten, voor iedereen toepasbaar. Strak vormgegeven platte modellen met een diepte van slechts 25 cm die wel in elk keukenkastje passen of je hangt het apparaat gewoon in het zicht, wat door de mooie vormgeving ook niet zal misstaan.

 

 

Close in of up boilers van 5, 10 en 15 liter, maar ook grotere exemplaren zijn te verkrijgen, zelfs tot 2000 liter. 

A merken gemaakt met hoogwaardige materialen voor heel scherpe prijzen en alles wordt in de EU gemaakt.
De elektrische boilers op deze overzichtelijke website hebben dankzij hun enorme energiezuinigheid een energielabel A of B gekregen.

 

Bij elektrischeboiler.eu worden de boilers geleverd met een KIWA gekeurde inlaatcombinatie, muurbeugel en natuurlijk montage schroeven.

 

https://elektrischeboiler.eu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten