VL Wonen
Wonen in een appartement

Mediation Brooklyn Bridge: professionele mediator

Professionele mediator

Bij Mediation Brooklyn Bridge wordt u geholpen door een professionele mediator, Gabriëlle Gijsberts. Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring als mediator en is vooral gespecialiseerd in scheidings- en arbeidsmediation. Ze biedt voor ieder conflict een efficiënte oplossing. Door haar juridische achtergrond weet ze precies hoe ze moet bemiddelen bij diverse conflicten.

Scheidingsmediation

Mediation Brooklyn Bridge slaat een brug van conflict naar een praktische oplossing. Zoals altijd wordt gezegd: scheiden doet u samen. Als uw scheiding stroef verloopt kan een mediator u een oplossing bieden. De mediator helpt u met het voeren van gesprekken met elkaar, zodat u er toch samen uit kan komen. Voordat de mediation begint, krijgt u een kennismakingsgesprek. In dit gesprek krijgt u meer te weten over de werkwijze van een arbeidsmediator of een scheidingsmediator.

Arbeidsmediation

Mocht u in een arbeidsconflict terechtkomen, dan kan de mediator u daar ook bij helpen. Mediation Brooklyn Bridge focust zich dan op beide partijen en heeft de rol van bemiddelaar in een gesprek. Ze kijkt naar de achterliggende gedachten in het conflict. Het is belangrijk uit te vinden waar het probleem zit. Komt het bijvoorbeeld door miscommunicatie, botsende karakters, wantrouwen, gebrek aan waardering of onuitgesproken verwachtingen? De mediator probeert een passende oplossing te vinden waar beide partijen tevreden mee zijn.

Een mediator met ervaring

Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge is een gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator. Het MfN-register is een erkend kwaliteitsregister van mediators in Nederland. Ze is werkzaam in een straal van 20 kilometer rondom Breukelen. De mediator is goed bereikbaar vanuit onder andere Maarssen, Gouda, Houten, Utrecht en Breukelen. Ook vanuit andere plaatsen in de provincie Utrecht is ze goed bereikbaar. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Vervolgens vinden er mediation gesprekken plaats. Aan het einde van de mediation sessies heeft u een oplossing voor uw problemen.

https://mediationbb.nl/

Gerelateerde artikelen

Interlinie – bouwbord

Zelf aan de slag met PVC vloeren

Een stijlvolle en praktische vloer in de woonkamer? Kies voor een gietvloer of betonlook vloer!

Zonnepanelen: hoeveel brengen ze nou écht op?

Een paardenstal bouw laat u best aan een expert over

Waarom een makelaar in Arnhem inschakelen?