De schoonheidssalon van Zoetermeer

VL wonen

Jossy van der Zwan: meer dan een schoonheidssalon in Zoetermeer

Schoonheidssalon en huidinstituut Jossy van der Zwan is een begrip in Zoetermeer. Niet zo verwonderlijk, want het instituut bestaat al meer dan 40 jaar! Met 40 jaar ervaring in het schoonheidsspecialisme en gebruikmakend van kwaliteitsproducten van gerenommeerde cosmeticahuizen staat het huidinstituut garant voor een optimaal en natuurlijk ogend resultaat. Daarnaast krijgen cliënten voldoende persoonlijke aandacht. Ontdek het zelf en boek een behandeling!

Uiteenlopende behandelingen

De behandelingen die Jossy van der Zwan aanbiedt in haar schoonheidssalon in Zoetermeer lopen uiteen van ontspanningsbehandelingen, verzorgingsbehandelingen en beauty behandelingen. Voor elk onderdeel van het lichaam is er wel een behandeling beschikbaar. Een peeling behandeling voor uw gezicht, permante make up behandeling, pedicure voor uw handen en/of voeten, body massage voor uw lijf, en ontharen van uw benen of oksels. De schoonheidsspecialisten en huidspecialiste gebruiken de meest doeltreffende nieuwe technieken.

Algemene gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Voor een gezichtsbehandeling in Zoetermeer kunt u terecht bij Jossy van der Zwan. Deze algemene gezichtsbehandeling in Zoetermeer heeft zowel een verzorgend effect als een ontspannend momentje voor de cliënt. U geniet van een grondige reiniging, wenkbrauw epilatie, intensieve massage, masker en dag- of nachtcrème. Ze bieden nog meer specialistische gezichtsbehandelingen aan. Bijvoorbeeld: een acné behandeling, Beauty Defect Repair behandeling en thermage behandeling. Vanzelfsprekend wordt elke behandeling afgestemd op de behoeftes van de huid. Zodat de huid zo lang mogelijk schoon, elastisch en jong kan blijven.

Openingstijden van de schoonheidssalon in Zoetermeer

De schoonheidssalon is gevestigd in Zoetermeer aan de Blauwroodlaan 38. De openingstijden van Huidinstituut Jossy van der Zwan zijn als volgt:

  • Op dinsdag en woensdag van 9.00 tot 21.30 uur
  • Donderdags van 13.00 tot 21.30 uur
  • Vrijdags zijn wij open van 9.00 tot 17.30 uur
  • Zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur
  • Op maandag en zondag is de salon gesloten.

Bezoek de website en lees meer over de behandelingen die worden aangeboden in de schoonheidssalon van Zoetermeer.

https://www.jossyvanderzwan.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten