M&C matrix garandeert de hoogst haalbare veiligheid tegen inbrekers

 

Investeren in professionele cilindersloten is een goede investering

Op zoek naar professioneel hang en sluitwerk? Kies voor M&C matrix hang en sluitwerk. Een SKG3 gekeurde cilinder is beveiligd tegen de meest gebruikte inbrekersmethodes. Denk hierbij aan bestendigheid tegen boren, openprikken, kerntrekken of de slagmethode en impressietechniek. Deze kwaliteitsnorm is optimaal bestendig tegen de meest gebruikte inbrekersmethodes. Wie kiest voor M&C matrix hang en sluitwerk is goed bescherm tegen inbraken. Dit is zelfs nog beter als de uitvoering M&C Color plus. Je kunt kiezen uit verschillende cilindersets met toegevoegde metalen of gekleurde sleutels.

Voorkom dat inbrekers hun slag slaan!

M&C matrix voorziet in de hoogst haalbare veiligheid tegen inbrekers! Wie voor deze aanschaf kiest, weet zeker het maximale uit de mogelijkheden te halen. Dit professionele hang en sluitwerk biedt mogelijkheden voor het hele huis. De meeste inbrekers proberen via de achterdeur binnen te komen. Het proberen te forceren van de sloten, dit behoort nog steeds tot de meest gebruikte inbrekersmethodes. Wie gebruik maakt van professionele sloten, verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Het is bewezen dat inbrekers sneller afdruipen wanneer ze professioneel hang en sluitwerk signaleren.

Maak het inbrekers haast onmogelijk!

Investeer ook in de meest veilige cilindersloten! Inbrekers proberen vaak binnen te komen door het forceren van sloten. Professionele cilindersloten zijn van zo’n hoogwaardige kwaliteit, deze zijn haast niet te forceren. Inbrekers moeten van wel erg goede huize komen en veel risico lopen om zo’n slot open te wrikken. Dit moet gepaard gaan met een hoop lawaai en is in de praktijk tijdsverspilling voor inbrekers. Wanneer inbrekers een goede beveiliging aantreffen, gaan ze liever een blokje verder. Niemand kan voor de 100% een inbraak voorkomen, door de juiste voorbereiding wordt de kans wel aanzienlijk kleiner.

Voel je veilig in huis!

Wanneer inbrekers perse binnen willen komen, lukt ze dat. In de praktijk zijn inbrekers vaak uit op een snelle buit, met zo weinig mogelijk inspanning en risico. Hoe gemakkelijker inbrekers binnen kunnen komen, hoe groter de kans op een inbraak is. Het inbrekers bijna onmogelijk maken om binnen te komen helpt enorm. Inbrekers willen zo weinig mogelijk risico lopen en zitten niet te wachten op professionele beveiliging. Binnen komen moet zo gemakkelijk mogelijk zijn voor inbrekers, de beste sloten helpen ze daar niet bij. Inbrekers tegenhouden op een inbraak te plegen, dit is het uiteindelijke doel van deze investering. Voel je ook weer veiling in huis door de aanschaf van de best geteste gekwalificeerde SKG3 cilindersloten. Bekijk gerust eens wat de mogelijkheden zijn!

https://mc-cilinder.nl/mc-matrix/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten