Makelaar Venlo: ook in Venlo staan weinig huizen te koop

VL wonen

Makelaar Venlo. Ja, ja, ja we hebben er heel veel zin om verder te lezen. Want u en ik willen heel erg graag weten hoe het onze troef Mia van de Bal – van de Bol vergaat. Daar in de gele winkel van de jumbo in Erp. In dit mooie en leuke dorp. Zoals al eerder gemeld heeft de chef van de winkel drie medewerkers de opdracht gegeven om onze troef Mia van de Bal – van de Bol zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Makelaar Venlo.

 

Ook in het kerkdorp Velden zijn koopwoningen zeer schaars

Makelaar Venlo. Onze troef mevrouw Mia van de Bal – van de Bol is nog steeds volop in touw voor het makelaarskantoor Van de Rode Kat en nou ja dan heb je wat. De drie medewerkers zijn bezig Mia van de Bal – van de Bol zo goed mogelijk te helpen. En eerlijk is eerlijk, het moet gezegd worden de twee jongens en een meisje voeren hun werk heel goed uit. In een zeer vlot tempo worden de vier zeer volle karren naar een andere kassa gereden, dat gaat ze zeer goed af. Makelaar Venlo.

 

Venlo is erg in trek bij het publiek

Makelaar Venlo. De volgorde van de vier zeer volle karren is wel een beetje veranderd maar dat is helemaal geen bezwaar. Dat maakt echt helemaal niets uit. Het is zoals een groot en goed koor eens zond in de TV-show van Ivo Niehe. Eikenhout is eikenhout, eikenhout is hout. En daar is absoluut geen speld tussen te krijgen. Het gedoe met de vier zeer volle karren levert gelukkig geen hinder op voor de andere mensen in de winkel. Het is nog vroeg in de ochtend, zeker weten. Makelaar Venlo.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten