Maatwerk meubelen voor woon- en badkamer

VL wonen

Dankzij de geweldige diensten van Rolan meubels, hebben we prachtige meubels op maat kunnen laten maken. Wij hebben sinds kort een nieuwbouwhuis gekocht en we waren er super blij mee. Alleen we moesten al snel dingen bepalen voor het huis, zoals de vloer, keuken, muren en nog veel meer. Ook hadden we al een aantal meubels gekocht, maar konden we een aantal meubels niet goed vinden die bij onze stijl paste. Daarom gingen deze op maat maken, zodat het wel paste.

Op zoek naar een bedrijf die ons verder kon helpen

We wisten in het begin nog niet dat het bedrijf Rolan meubels ons zo goed kon helpen. Eerst hadden we namelijk contact bij een ander bedrijf waar we een goed gevoel bij hadden. Maar tijdens de meeting ging het alleen maar om geld verdienen bij hen, dus de afspraak was erg snel voorbij. Na een tijdje zoeken in onze omgeving, kwamen we terecht bij maatwerk meubelfabrikant Rolan meubels in Veenendaal. Zij hadden een mooi portfolio met verschillende stijlen die ze konden verwerken in meubels. Daartussen zagen we een stijl die ons erg aansprak. Binnen no-time konden we daar een afspraak inplannen om eens te praten over onze gewenste meubels.

Een geweldig design

Tijdens de afspraak waren ze erg vriendelijk tegenover ons en merkten we meteen dat wij belangrijker waren dan de kosten en het geld. We begonnen een beetje rond te lopen in hun showroom en kwamen er snel achter wat we precies wilde voor op maat gemaakte meubels. Dit konden ze zeker voor ons regelen, en we hebben nog een aantal uur gezeten om alles goed op papier te krijgen. Daarna was het aan hen om onze meubels te realiseren en ze hebben totaal niet teleurgesteld. Alles was precies zoals wij het hadden omschreven en zelfs beter. Dit waren de perfecte meubels voor in ons huis.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd naar de verschillende soorten diensten van Rolan meubels en wilt u meer weten over hun assortiment? Bekijk dan de website van hen voor meer informatie.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten