Maak je thuiswerkplek gezellig met de Jungle Wandmat kunsthaag

Maak de thuiswerkplek gezelliger en sfeervoller met een Jungle style uitvoering. De Jungle kunsthaag Wandmat leent zich hier uitermate voor. Hier zijn niet veel matten voor nodig om in de echte junglesfeer te komen.

Als jij nu ook een junglesfeer wilt creeeren dan moet je zeker eens verder lezen. Het materiaal is van kunststof dus je kan er echt heel lang mee doen en binnenshuis blijven ze ijzersterk en goed.

De overkapping of veranda was trending in 2020 vanwege de COVID19 situatie en deze plek is zeer geschikt om meer groen te plaatsen, het is blijvend groen.

Een echte eyecatcher

Ja, hier heeft u echt een mooie eyecatcher en zult zeker hele positieve reacties ontvangen. Door toevoeging van een of meerdere wandmatten ontstaat er een sfeervolle en gezellige ruimte, en het is weer eens wat anders dan een schillderij.

Onze junglematten van KunsthaagEU hebben een afmeting van 50x50cm of 1m2 en kunnen prima met elkaar gecombineerd worden. Meer kleur doordat er tropische planten in zijn verwerkt. 

Duurzame oplossing

U kunt ze zelf eenvoudig ophangen aan een haak of spijker en daar is geen hovenier of tuinman voor nodig, ook is er meteen een volle dekking zodat je de achtergrond niet ziet. De matten gaan tevens lang mee en hebben dus een duurzame oplossing. Het resultaat is meteen prachtig en u hoeft niet te wachten tot er iets groeit.

Dus met een beetje creativiteit kan je dus zelf op eenvoudig wijze een tropische sfeer maken.

Varieer bijvoorbeeld verschillende wandmatten zoals de Purpleforest, Ecofall, Greenfall of de Junglemat Verde.

Maak een gezellige zithoek, ook al maak je er volgend jaar weer gebruik van, het hele jaar mooi blijvend groen. Vele anderen zijn je al voorgegaan en hangt de junglemat bij het zwembad, in de tuin aan het tuinhek of in de nieuwe veranda.

 

De voordelen van de Wandmatten

  • Je eigen tropische tuin
  • Ideaal in de overkapping of serre
  • Hele jaar door groen
  • Zelf makkelijk te installeren
  • Fraai in de overkapping of veranda
  • Een echte eyecatcher
  • Gezellig en sfeerverhogend
  • Duurzaam en voordelig
  • Leuk combineren met de Purpleforest, Ecofall, Greenfall en de Junglemat Verde
  • Uit voorrad, dus snel geleverd

Restyle dus je huiswerkplek, veranda of overkapping. De webshop is 24 / 7 geopend om te bekijken en te bestellen via www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten