Livepicture (GO) van Mobilane

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen die planten binnen én buitenshuis bieden. Zo zijn planten sfeerverhogend, zuiveren ze de lucht en zorgen ze voor een ontspannen en productief gevoel. Naast dat groen bijdraagt aan een gezonde omgeving, kun je de akoestiek verbeteren met behulp van planten. Genoeg redenen dus om planten overal te plaatsen: in je huis, tuin, kantoor, restaurant of welk ander bedrijf dan ook. Zijn planten niet helemaal maar jouw ding maar ben je wel op zoek naar een groene touch voor je interieur? Lees dan verder en maak kennis met de plantenschilderijen van Mobilane!

Moderne en creatieve manier om planten in het interieur te verwerken

Hoewel groen ontzettend veel voordelen biedt verzuchten sommige mensen zich over de nadelen van planten. Zo heeft niet iedereen groene vingers, nemen planten veel ruimte in beslag en vergeten veel mensen om hun planten regelmatig water te geven (of verzuipen ze hun cactus door hem juist te vaak te bewateren!). Herken jij jezelf in de excuses of ben jij gewoon op zoek naar een moderne en creatieve manier om planten in het interieur te verwerken? Maak dan kennis met LivePicture en LivePicture GO van Mobilane. Deze verticale plantenschilderijen zijn geschikt voor binnen en voor buiten en zowel voor in huis als op de werkvloer.

Verticale plantenschilderijen

LivePicture en LivePicture GO van Mobilane zijn hip, eenvoudig te installeren en super makkelijk te onderhouden. Zo beschikken de plantenschilderen over een waterreservoir die je slechts één keer per maand hoeft te vullen. Het schilderij zal vervolgens helemaal zelf (zonder pomp of reservoir) de plantjes water geven. De plantenschilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en geschikt voor allerlei soorten planten. Zelfs kruiden zoals peterselie en munt kun je kwijt in het schilderij. Hoe leuk is dat als je altijd verse kruiden bij de hand wilt hebben én wilt genieten van een heerlijke geur? Ben je benieuwd geworden? Maak dan snel kennis met deze leuke plantenschilderijen!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten