Laadpalen voor thuis

Nu steeds meer mensen ervoor kiezen om over te stappen naar een elektrische of hybride auto stijgt ook de vraag naar laadpalen voor thuis. Wil jij ook thuis in alle rust en op eender welk moment jouw wagen kunnen opladen? Lees dan zeker wat wij jou te bieden hebben.

Jouw eigen laadpaal

Het laten installeren van een laadpaal thuis biedt het enorme voordeel dat je niet langer afhankelijk bent van het aanbod en de beschikbaarheid van publieke laadpalen. Je laadt je auto eenvoudig op wanneer jij daar de tijd voor hebt. Je hoeft dus niet langer je route aan te passen en hoeft ook niet meer in de rij te wachten tot het jouw beurt is. Kies de voor jou beste oplossing en geniet van zorgeloos rijden en een perfecte service, zowel bij aankoop als bij vragen of problemen later.

Laadstations met een vaste laadkabel

Veel mensen kiezen voor een vast laadstation omwille van het gebruiksgemak. Geen gedoe meer met kabels, gewoon je auto aansluiten op de vaste stekker en het opladen kan starten.

Socket laadstation

Met het socket laadstation kun je eender welke elektrische of hybride wagen opladen, niet enkel die van jou. Gewoon zorgen voor de juiste kabel en je kunt van start gaan.

Mobiele autolader

Wil jij jouw auto eender waar kunnen opladen, dan kies je best voor een mobiele autolader. Het enige wat je nodig hebt is een normaal stopcontact en je kunt beginnen met het opladen. Heel gemakkelijk voor wie veel de baan op is en niet steeds kan wachten met opladen tot bij thuiskomst.

Kies vandaag nog voor een laadpaal bij jou thuis en geniet van gebruiksgemak en comfort. Onze installateurs zorgen ervoor dat jouw laadpaal professioneel en perfect geïnstalleerd wordt, voorzien je van de nodige uitleg en verzorgen ook een dienst na verkoop. Zorgeloos rijden begint hier.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten