Kunststof kozijnen – Prijzen 2021 inclusief plaatsen

Veel mensen hebben afgelopen jaar offertes aangevraagd voor vrijblijvende prijzen van kunststof kozijnen.
Natuurlijk is reden nr1 de hoge subsidie welke door de Nederlandse overheid wordt uitgekeerd wanneer energiebesparende maatregelen worden toegepast. Een andere reden is de lage rentestand, die zorgt dat geld dat uit de overwaarde van de woning goedkoop kan worden besteed voor de aankoop van kunststof kozijnen.

De meest verkochte kozijnen van 2020

Met stip op 1 staat de aanschaf van een kunststof schuifpui. Natuurlijk is een schuifpui een waardevermeerdering voor elke woning. U betrekt immers de tuin volledig bij uw woning. Met een kunststof schuifpui creeert u een mooie, natuurlijke doorgang naar uw balkon of tuin. En voor een schuifpui wordt veelal HR++ glas gebruikt, zodat het niet alleen een optische waarde geeft, maar ook nog eens een hoog isolerend effect heeft op uw energierekening.

Op de 2e plaats staat de aanschaf van een kunststof voordeur. Prijzen van deuren liggen per bedrijf erg uit elkaar, zoek daarom naar een betrouwbare en goede vakman die u een eerlijk advies geeft. Als tip van onze redactie kunnen we EA-Kunststoftechniek aanraden als specialist op gebied van kunststof deuren. Zowel voor- als achterdeuren, terrasdeuren en schuifdeuren.

De kozijnen van de slaapkamers, woonkamer en andere delen van de woning staan daarmee op de derde plek. Toch moet u deze cijfers niet onderschatten ten opzichte van omzet. Want ook al zijn de kosten van gewone hoog isolerende kunststof kozijnen lager als die van een schuifpui of voordeur, alles samen kunnen de kosten toch nog wel oplopen.

Kies voor de kunststof kozijnen specialist 2021

Wilt u ook uw kozijnen vervangen voor kunststof? Laat deze klus over aan de vakman. Bijvoorbeeld bij EA Kunststof kozijnen krijgt u altijd volledige all-in prijzen. Dus de kosten van kunststof kozijnen inclusief montage, afwerking, afvoeren sloopafval en BTW. Onze tip voor 2021 voor kunststof kozijnen is dan ook de kozijnen leverancier uit Haaksbergen, dat vorig jaar zonder buitendienst medewerkers een omzet van miljoenen wist te realiseren.

”Ach ja.. we hebben natuurlijk een kwalitatief product in huis, met onze Schuco kunststof kozijnen, maar het grootste deel van onze omzet is toch wel aan onze monteurs te danken. Zij zijn verantwoordelijk voor de afwerking, montage en alle andere zaken die het succes gebracht hebben.. Ik bedoel, een kunststof kozijn verkopen is één, maar om de mensen te geven wat ze willen en om alles netjes af te werken is toch iets anders, en vooral op dat laatste punt onderscheidt ons bedrijf zich van veel andere bedrijven..”,aldus de eigenaar van EA-Kunststoftechniek.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten