VL Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Knutselen met glasmozaïek matjes

Ben jij graaf creatief bezig in je vrije tijd? Zoek je een speciale hobby waar je echt iets unieks kan creëren? Dan is knutselen met glasmozaïek matjes zeker wat voor jou. Het is een goedkope hobby en als je er eenmaal aan begint werkt het zeer verslavend. Als je een voldaan gevoel hebt na je eerste kunstwerk, wil je meteen weer beginnen aan de volgende mooie creatie. Het is een vak apart en in het begin zul je een aantal spullen aan moeten schaffen, maar het is zeker de moeite waard.  

 

Soorten glasmozaïek matjes

Glasmozaïek matjes zijn er in allerlei verschillende maten, soorten en kleuren. Het glasmozaïek is ook nog te verkrijgen in marmer, aluminium of roestvrijstaal. Doordat je zelf de samenstelling kan uitkiezen, heb je altijd iets wat geheel uniek is. Dit maakt het knutselen met glasmozaïek heel divers. Het is niet alleen leuk om voor jezelf iets te maken, maar ook hartstikke leuk om cadeau te geven.  Daarnaast is het goed om te weten dat het glasmozaïek waterdicht is, wel zo handig.

 

Mozaïek in het interieur

Als jij helemaal fan bent geworden van het knutselen met mozaïek, kun je erover nadenken of je het terug wilt laten komen in je interieur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor glasmozaïek in de badkamer, keuken, toilet of in de woonkamer! Er kan eindeloos gevarieerd en gecombineerd worden en juist dit maakt mozaïek in het interieur zo leuk. Als je een unieke uitstraling wilt zit je met mozaïek altijd goed.

https://www.topmozaiek24.nl/glasmozaiek-matjes/

Gerelateerde artikelen

Haal geluk in huis

3 manieren om je huis gezellig te maken

Bijzondere kunst met een moderne uitstraling