Kitbedrijf Amsterdam

Kitbedrijf Amsterdam 

Kitbedrijf Amsterdam werkt uitsluitend met ervaren professionals die al jaren in het vak zitten. Wij maken gebruik van de kwalitatief beste en meest duurzame kit waarvan wij weten dat deze het beste bij de situatie past. Voor vragen kun je contact opnemen met Kitbedrijf Amsterdam

 

 

Badkamer opnieuw afkitten

Soms wil je gewoon je badkamer een opfrisbeurt geven. Dat kan zijn omdat de oude kit beschimmeld is en/of gewoon lelijk is geworden. Het kan ook zijn dat je een lekkage hebt gehad en alles er doorgelekt uit ziet. Met alleen al het opnieuw afkitten van je badkamer kan je al een frisse nieuwe uitstraling creëren.  Onze kitters hebben 20 jaar ervaring en kunnen de badkamers, waaronder baden, douchwanden, wc’s en badkamermeubels weer die nieuwe frisse look geven.

 

Douchebak afkitten

Het meest voorkomende waterlek in de een huishouden komt voort uit beschadiging van de siliconen afdichtingen in en rond de douchebak. Met een paar verse druppels verse siliconenkit, aangebracht door een professional kan al een effectieve oplossing worden gevonden om de lekken af te dichten en weer een aangenaam en schimmelvrij uiterlijk tot stand te brengen.

 

Gootsteen opnieuw kitten

Siliconenkit rond gootstenen of wasbakken ziet er na een paar jaar vaak versleten en beschimmeld uit en daarnaast kunnen er ook lekken optreden.

Door de kit te laten vervangen door een van onze deskundige kitters, zorgt u voor een goede waterdichte verbinding tussen de oppervlakken en wordt uw gootsteen of wasbak mooi afgewerkt.

 

https://kitbedrijf-amsterdam.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten