Kadaster kaart kan je zeer waardevolle informatie bieden

VL wonen

Alles wat je wilt weten over de kadaster kaart kun je vinden op kadastralekaart.com. Hoewel de website niet van het Kadaster is, wordt wel steeds gewerkt met de officiële gegevens van het Kadaster. Alleen het bekijken van de Nederlandse landkaart van bovenaf is al zeer de moeite waard. In beginsel kun je de informatie op de kadaster kaart gratis gebruiken, bepaalde diensten kun je tegen een vergoeding downloaden.

 

Zoom van bovenaf in op je gemeente of zelfs je woonplaats

 

Je zoomt van bovenaf steeds verder in naar uiteindelijk je woonplaats en zelfs je huis. Dat doe je overigens gratis op de kadaster kaart. Daarnaast zijn er verschillende betaalde diensten die je kunt downloaden en die alles van doen hebben met ruimte. Dit kun je los doen, je kunt echter ook een abonnement afsluiten op de kadaster kaart als je van plan bent vaker bepaalde gegevens te downloaden.

 

Directe downloads op A3 papier

 

Zo download je een kadastrale kaart met maatvoering. Dat werkt heel simpel; je krijgt de informatie op A3, er is sprake van direct downloaden en je krijgt altijd officiële en actuele data binnen. Kies je voor dit rapport, dan krijg je inzicht in de maten van een perceel met aanvullende informatie over de geregistreerde bebouwing. En zo kun je nog heel veel meer informatie downloaden.

Alles over bestemmingsplannen en woonlasten

 

Zo vind je er informatie over verschillende kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, woonlasten en zelfs hypotheekinformatie. Voort is een woningtransactierapport beschikbaar, inclusief de verkoopprijs van de woning. Je leest er eveneens alles over bestemmingsplannen en officiële bekendmakingen. Je kunt eveneens kiezen voor het downloaden van een kadastrale kaart met een luchtfoto. Bijzonder is ook de eigendomsinformatie die je van de kadaster kaart kunt halen. Dit betreft een uittreksel van de officiële eigendomsakte met informatie uit de meest actuele eigendomsakte voor een kadastraal object. Kies je voor hypotheekinformatie, dan download je een uittreksel van de meest recente hypotheekakte.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten