Vloer egaliseren voor een optimaal resultaat

VL wonen

Vloer laten egaliseren

Wilt u uw vloer laten egaliseren, zo dat u vervolgens een gietvloer of een houten vloer kunt laten plaatsen? Dat is een goed idee, want het egaliseren van de vloer is in zulke gevallen zeker geen overbodige luxe. We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of u uw vloer ook zelf kunt egaliseren. Begrijpelijk, maar niet aan te raden. Het egaliseren van de vloer is namelijjk een lastige klus die u beter aan een professional over kunt laten. De vakmannen van VH-Vloeren hebben jarenlange ervaring in het vak en weten als de beste hoe ze ervoor zorgen dat de vloer helemaal egaal is, klaar om er een nieuwe vloer overheen te laten leggen.

Mijn nieuwe gietvloer

Mijn vriend en ik droomden al jarenlang van een gietvloer, dat vinden we gewoon zo mooi staan! Echter hebben we nooit een gietvloer laten plaatsen, omdat we tot voor kort in een huurhuis woonden. Een gietvloer laten plaatsen in een huurhuis is immers ontzettend zonde. We hebben een paar jaar geleden een prachtig mooi jaren ’30 huis gekocht, waar we ontzettend blij mee zijn. Toen we het over de aankleding van de binnenkant van het huis spraken, kwam de gietvloer al gauw weer ter sprake. Die moest en zou er komen! En zo geschiedde. Eerst is VH-Vloeren bij ons langsgekomen voor het egaliseren van de vloer.

Met gebruik van Egaline

Voordat het tijd is voor het egaliseren van de vloer, wordt de ondervloer geschuurd en wordt het geheel stofvrij gemaakt. Vervolgens wordt er een speciale hechtprimer aangebracht die ervoor zorgt dat het resultaat optimaal wordt. De vakmannen van VH-Vloeren hebben de vloer geëgaliseerd met gebruik van Egaline. Dit is een soort vloeibaar cement waar allerlei kunststoffen aan toegevoegd zijn. Een dag na het egaliseren van de vloer was de Egaline al droog. We hebben een dag later een gietvloer laten aanbrengen. Daar zijn we nog steeds zo blij mee! Onwijs leuk dat die sterke wens na een aantal jaren in een huurhuis gewoond te hebben, alsnog uitgekomen is. Zonder vloer egaliseren was het nooit gelukt!

https://vhvloeren.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten