Inzicht in patronen met NLP coach Lotte Gras

VL wonen

Met NLP coach Lotte Gras komt u dichter bij uzelf

Wilt u meer inzicht krijgen in uw gedrag en daaraan gelinkte patronen? Als NLP coach kan Lotte Gras u de tools aanreiken om ongewenst gedrag te veranderen en meer grip op uw leven te krijgen. Hierdoor bent u beter in staat om uw doelen te bereiken en rust in uw leven te creëren. Lotte kan samen met u gaan onderzoeken waar uw gedrag vandaan komt en hoe u uzelf ander gedrag kunt aanleren.

Voor uzelf kiezen met NLP coaching in Delft

Door goed naar uw verhaal te luisteren en andere invalshoeken te laten zien, kan Lotte Gras u laten ontdekken hoe u uw leven anders kunt aanpakken en een uitweg kan vinden. Vrijheid, rust en plezier worden dan de pijlers van uw leven. Lotte staat als NLP coach voor u klaar om u te coachen op het gebied van diverse problemen. Wilt u uzelf meer op de eerste plaats zetten, meer leven vanuit uw lijf, emoties onder controle krijgen of werken aan uw gewicht? Zowel via online sessies als op locatie bij haar thuis kunt u samen met Lotte op uw persoon focussen en werken aan persoonlijke groei.

Sessies voor persoonlijke ontwikkeling

Met Lotte Gras pelt u diverse laagjes af en komt u dichter bij uzelf te staan. Zij helpt u om in te zien welke zaken u tegenhouden om uw doel te bereiken. Met haar sessies voor persoonlijke ontwikkeling zet u duidelijke stappen vooruit en leert u beter om te gaan met datgene waar u tegenaan loopt in het leven.

Lotte kan goed luisteren, zorgt ervoor dat u zich veilig voelt en helpt u door het stellen van de juiste vragen meer duidelijkheid te krijgen in uw verhaal. Met de hulp van deze ervaren NLP coach bent u in staat het belemmerende muurtje af te breken en uw kwaliteiten beter tot hun recht te laten komen!

https://www.lottegras.com/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten