VL Wonen
Image default
Wonen

Internationaal transportbedrijf Sintrex: flexibel en veel kennis van zaken

Douaneformaliteiten snel geregeld door internationaal transportbedrijf Sintrex

Een soepel internationaal transport voor de klant. Dat is waar internationaal transportbedrijf Sintrex zich voor inzet. Dit bedrijf is gevestigd in Nederland, Rusland, Letland en Duitsland en breidt zich voortdurend uit. De organisatie zorgt voor de algehele aansturing met betrekking tot douane, transport en eventueel de opslag van goederen. Als douane-expediteur staat Sintrex voor een goede service. U profiteert van ruime openingstijden tot 20.00 uur en een bereikbaarheid van 24/7 bij spoed.

Klanttevredenheid voorop bij internationale transporteur Sintrex

De transportservice van Sintrex richt zich in veel gevallen op Duitsland, Rusland en Frankrijk. Maar ook transporten naar andere landen binnen en buiten de EU neemt deze organisatie graag voor zijn rekening. Als internationaal transportbedrijf ontzorgt Sintrex u volledig, want ook bijkomende zaken, zoals een veilige opslag, import- en exportvergunningen en transitdocumenten, kan het bedrijf voor u afhandelen. De medewerkers zijn op maandag tot en met zaterdag bereikbaar en voor spoed kunt u dag en nacht contact opnemen.

Sintrex Customs, Transport and Warehousing

Sintrex bestaat uit drie bedrijven, met de diensten douane, transport en opslag. Bij de dienstverlening zet dit relatief kleinschalige bedrijf uw wensen centraal. Op een creatieve en flexibele manier denken de medewerkers met u mee en verzorgen zij zelfstandig en geheel onafhankelijk het transport binnen en buiten de EU. Of het nu gaat om pallets of containers, om zeevracht of luchtvracht, Sintrex kan u altijd verder helpen. Hierbij beschikt de organisatie over een groot netwerk.

Heeft u transport of spoedtransport nodig? Of u uw spullen nu in Azerbeidzjan of in Zwitserland wilt afleveren, internationaal transportbedrijf Sintrex regelt het voor u. Dit bedrijf beschikt over een beveiligde opslagloods in Duitsland, die ideaal is voor distributie, ompakken, inpakken en aanverwante activiteiten. Neem contact op met het behulpzame team voor meer informatie!

https://www.sintrex.nl/internationaal-transportbedrijf

Gerelateerde artikelen

Een gevelreiniging van Metselbedrijf Bakker is meer dan een standaard

Coaching Delft: u bent krachtiger dan u denkt

Elektrische fietsen & fiets onderdelen