Interieuradvies Drenthe voor je droominterieur

VL wonen

Ben je op zoek naar een nieuw en origineel interieuradvies Drenthe? Dan ben je hier aan het goede adres. We denken graag met je mee als het gaat om meubels, materiaal en indeling/inrichting van je gedroomde interieur. We kijken daarbij niet alleen naar volledig nieuwe materialen. Zo geven we bijvoorbeeld ook advies over hoe je bestaand meubilair met nieuwe meubels kunt combineren. Onze adviezen en ontwerpen sluiten altijd aan op jouw smaak en voorkeuren. Zo doen we altijd recht aan je eigen stijl, maar komen we ook tot nieuwe inzichten en suggesties. We helpen je aan een volledig nieuw interieur, helemaal aansluitend op jouw smaak, wensen en verwachtingen.  

Woonwensen

We werken volgens een vast stappenplan, zodat we samen met jou tot je droominterieur komen. Zo houden we je continu op de hoogte van de ideeën en vervolgstappen en kom jij niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. De eerste stap betreft het in kaart brengen van jouw woonwensen. We nemen deze in een persoonlijk gesprek door, zodat je ook direct kunt inschatten of onze aanpak en ons assortiment je aanspreken. We kijken naar zaken als kleuren, stijlen, jouw persoonlijke wensen/eisen, woonsferen, merken en materialen. Het is hierbij natuurlijk van belang dat deze aansluiten op jouw eigen woonstijl. Nadat al deze zaken zijn afgestemd, geven we je een eerste interieuradvies Drenthe. 

Ontwerp van het nieuwe interieur

Mocht onze aanpak en ons assortiment aansluiten op jouw wensen, dan maken we een eerste interieurontwerp. We maken hierbij gebruik van hoogwaardige 3D-software. Alle gewenste woonruimtes worden virtueel nagebouwd en ingericht. Zo krijg je al snel te zien hoe de nieuw ingerichte ruimtes eruit komen te zien. De software zorgt voor een levensechte impressie, zodat jij je direct een goed beeld kunt vormen van je nieuwe interieur. Een interieuradvies Drenthe is gauw gedaan, laat je daarom inspireren tot mooie dingen!   

Bespreken van het ontwerp met interieuradvies Drenthe

Tot slot bespreken we het ontwerp uitgebreid met je. Interieuradvies Drenthe zorgt voor een compleet beeld van je nieuwe interieur, waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om aanpassingen te doen. De afspraak heeft dus een interactief karakter, waarin we gezamenlijk toewerken naar het gewenste eindresultaat. De 3D-software verwerkt de eventuele aanpassingen of aanvullingen ter plaatse. Zo zie jij direct wat deze aanpassingen met je interieur doen. Interieuradvies Drenthe is pas tevreden als jij 100% tevreden bent over het uiteindelijke ontwerp. Nadat je ons goedkeuring hebt gegeven, bestellen we alle meubels en materialen voor je. Zo kun jij snel van het interieur genieten wat je altijd al voor ogen had. Bij interieuradvies gaan we voor niets minder dan maximale klanttevredenheid. 

Wat verwachten we van jou?

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we vooraf enkele zaken van je nodig. We vragen je om een een plattegrond van de in te richten ruimte(n) en foto’s van de huidige inrichting mee te nemen. Daarnaast hebben we foto’s de ruimten, gewenste meubels en andere items nodig. Neem deze zaken mee voor de eerste afspraak, dan zorgt interieuradvies Drenthe voor de rest.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten