VL Wonen
Wonen in een appartement

Woninginrichting Van Kooten dé gordijnspecialist

Woninginrichting Van Kooten is voor iedereen met een passievolle en eigenaardige smaak qua wooninrichting. Niet alleen voor jouw woning, maar ook voor bedrijven en kantoren staan wij voor jouw klaar. Laat je inspireren door onze collectie en kom naar onze showroom.

Van alle markten thuis. 

Woninginrichting Van Kooten staat erom bekend als dé gordijnenspecialist in en rondom Veenendaal zelf. Behalve een grote modieuze collectie, bieden wij ook de nieuwste collecties vitrage en verschillende op maat gemaakte gordijnen die aangepast kan worden naar jouw wensen. De prachtigste stoffen en materialen, ontworpen door onze eigen vakmensen op het gebied van interieur, bieden wij in onze winkel en webshop aan. De gewenste kleur en patronen worden naar jouw smaak op maat gemaakt die voor verschillende ramen kan worden gebruikt. Denk hierbij aan draai-kiepramen, dakramen en natuurlijk de gewone ramen. 

Met ons team van woonspecialisten en stylisten zijn wij niet alleen voorzien van gordijnen en vitrage, maar bieden wij ook vloeren en zonwering van kwaliteitslabels aan. Labels die staan voor jouw wenselijke eigentijdse design, die jouw karakter in een woning, bedrijf of kantoor uitstraalt. Hierbij is bepalend de kleur, textuur en vooral de duurzaamheid. 

Ook voor de vloeren hebben de klanten van wooninrichting Van Kooten de ruime keuze. In de showroom bieden wij verschillende laminaatvloeren, vloerbedekking en PVC vloeren die naar jouw smaak gekozen kan worden. Of je nou voor een moderne of een industriële look gaat, wij bieden het allemaal. De vloeren zijn makkelijk aan te leggen en voorzien van aanlegmateriaal. 

Tevens bieden wij niet alleen de beste service voor het verkopen van onze collectie, maar ook voor het afleveren van de naar wenselijk gekozen spullen. Hierbij helpen onze vakmensen met op het ophangen of het aanleggen van zowel de gordijnen als de vloer. Ideaal als je handen te kort komt!

Kortom wij bieden volop inspiratie en klantenservice op het mooiste gebied van interieur design. Besluit je om eerst kennis te maken in onze showroom? Dat kan! Onze showroom is op alle werkdagen open en wij staan met open armen, voorzien van een lekker kopje koffie, op jou te wachten.

Gerelateerde artikelen

Picanto

Finsens producten bieden mogelijkheden voor iedereen

Bieden op een huis Amsterdam

Actieve makelaar uit Enschede

Is het nodig een wapen aan te schaffen voor eigen veiligheid?

Dit is de basis voor de inrichting van je huis