Huis verkopen? Verkoop hem direct aan de makelaar!

VL wonen

Wil je je huis verkopen? En is hier, om wat voor reden dan ook, flinke haast bij geboden? Dan zit je in een situatie die wel eens flinke stress kan veroorzaken. Misschien heb je bijvoorbeeld al een nieuwe woning gekocht en wil je voorkomen dat je met dubbele lasten komt te zitten. Wil je al deze stress en onzekerheid voorkomen, verkoop je huis dan direct aan een makelaar die ook zelf woningen aankoopt. Zo ben je er meteen vanaf! In dit artikel lees je alles over de voordelen hiervan.

Voordelen van je huis verkopen aan een makelaar

Ga je je huis verkopen, dan denk je er waarschijnlijk niet meteen aan om hem direct aan een makelaar te verkopen. Toch zitten er een heleboel voordelen aan:

Snelste manier van verkopen
Je huis verkopen aan een makelaar is onbetwist de snelste manier van je woning verkopen. Wil je om wat voor reden dan ook snel van je woning af, dan is dit dus een aanrader. Je bent namelijk geen tijd kwijt aan bezichtigingen of foto’s maken voor op Funda.

Geen makelaarskosten
Verkoop je op de reguliere manier je huis met hulp van een makelaar, dan zal je deze uiteindelijk makelaarskosten moeten betalen. Verkoop je je huis direct aan een makelaar, dan betaal je deze kosten echter niet.

Geen stress en onzekerheid
Een woningverkoop levert vaak stress en onzekerheid op. Bij een verkoop aan de makelaar is dit gelukkig niet het geval. Je huis wordt met zekerheid verkocht en je hebt niet te maken met boden onder voorbehoud van financiering. Bovendien kun je vaak in je huis blijven wonen tot je een nieuwe hebt gevonden.

Kies voor een gespecialiseerde makelaar

In Nederland zijn er maar weinig makelaars die zelf ook huizen kopen. Ga daarom op zoek naar een makelaarskantoor die hierin gespecialiseerd is. Een voorbeeld hiervan is Sons Real Estate. Dit kantoor is landelijk actief en je kunt er niet alleen je huis, maar ook je bedrijfspand verkopen. Dankzij het grote netwerk is een koper zo gevonden!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten