Huis verkoopklaar maken

VL wonen

Heeft u de stap genomen om uw huis te gaan verkopen, dan komen hier een aantal zaken bij kijken. Een makelaar, de foto’s , de bezichtigingen tot aan de overdracht. Het draait natuurlijk allemaal om de woning. Daarom is het belangrijk dat die woning er tip top uitziet voor de verkoop. Wij willen u hier graag over informeren.

Verkoop huis Amsterdam

U wilt graag dat uw woning er goed uit ziet voor de verkoop. Maar waar letten de kopers dan op? Begin bij het vragen aan u zelf, ‘ waar kijk ik naar als ik foto’s van een woning bekijk?’. Knapt u af omdat een tuin niet is onderhouden of knapt u af omdat de woning veel te vol staat. Misschien ziet u de ruimte niet omdat het veel te donker is. Maak dan een paar voorbeeld foto’s van uw eigen woning. Bekijk de foto’s alsof u ze op een huizensite ziet. Is het ook te donker? Ziet u de ruimte of alleen maar meubels? Dit geeft u een goed beeld hoe anderen uw woning zien. Vraag ook altijd eerlijk advies van een vrienden of de buren wat zij zien. Die kijken toch met andere ogen dan uzelf. Dat is waar de meeste huizenzoekers op letten. Misschien kan die grote fauteuil er toch uit voor de foto’s. Misschien is zwart uw kleur maar zijn 3 wanden toch wel te veel voor op de foto. Of te wel, u kunt gaan minimaliseren. Haal zoveel mogelijk frutsels en kleine objecten weg die kunnen afleiden. Schilder die wand misschien toch een tint lichter dan u nu heeft. Misschien bent u nooit aan dat ene klusje toe gekomen om de plint te plaatsen of om het kozijn te witten. Nu is het de tijd om het misschien toch te doen. Men wilt tegenwoordig kant en klaar. Een afgewerkt huis verkoopt vele malen makkelijker dan een huis met tal van kleine klusjes. U heeft een meubel stuk verwijderd en de bank omgedraaid en de muur gewit. Het is nu licht, ruimtelijk en afgewerkt. Maakt u nog eens een voorbeeld foto, ziet u het verschil?

 

Makelaar Amsterdam

Wij helpen u graag om de laatste puntjes op de i te zetten. Een bos bloemen doet het altijd goed en een gemaaid gazon. Bespaar alstublieft niet op een fotograaf. Als u zo goed uw best heeft gedaan om uw woning op te knappen verdiend dit ook goede foto’s. Een koper kan afknappen of slechte en zelf gekomen foto’s. De kosten bestalen zich wel uit. Wat verf of een nieuwe vloertje op een hobby kamer kan het verschil al maken in uw foto’s. Men wilt kant en klaar en betaald ook voor kant en klaar. Uw kleine investering resulteert vast in een snelle verkoop voor een goed bedrag.

Bent u nu nieuwsgierig geworden of kunt u wat tips gebruiken? Kijk voor meer informatie voor een makelaar in Amsterdam hier.

https://www.huis-verkopen-amsterdam.nu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten