Hoe geef je een extra touch aan je verpakking: Tape bedrukken

VL wonen

De verpakking is een zeer belangrijk onderdeel van marketing. Het is het eerste wat klanten zien en het moet een blikvanger zijn, maar er ook professioneel uitzien. In dit artikel laten we je zien hoe je je verpakking een extra tintje kunt geven met tape bedrukking!

Hoe kiest u de juiste kleuren voor uw verpakking

Veel bedrijven hebben geëxperimenteerd met het idee om een vleugje kleur aan hun verpakking toe te voegen. Dit kan van alles zijn, van een verzegelende coating tot een gedrukt logo, maar het is belangrijk om de juiste kleuren voor je verpakking te kiezen. De kleur moet in het oog springen en memorabel zijn en tegelijkertijd passen in je merkimago.

In het algemeen wil je een primaire kleur gebruiken, plus één of twee andere complementaire kleuren. Kies complementaire kleuren voor je primaire kleur, zodat ze diepte toevoegen. Vergeet ook niet dat het logo van je bedrijf moet passen bij de andere kleuren op je verpakking en er niet mee mag botsen.

Het belang van tape bedrukking op je pakketje

Het bedrukken van je verpakking met tape is een uitstekende manier om een leuk en gedenkwaardig detail aan uw product toe te voegen. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid van kleuren of er bedrijfslogo’s op drukken, waardoor de klant zich betrokken voelt bij het proces. Bedrukte tape is ook een prima manier om je pakket goed af te sluiten. Met het bedrijfslogo, de naam of de productnaam op de tape gedrukt, maakt je echt duidelijk dat dit pakket bij elkaar hoort en met zorg is afgesloten. Dit geeft de verpakking ook nog eens een extra vleugje professionaliteit!

Bovendien kan je kiezen uit veel verschillende soorten tapes: standaard verpakkingstapes voor verzenddozen, door warmte geactiveerde kleefbanden voor voedselverpakkingen of zelfs decoratieve etiketten als je iets leukers en onverwachts wilt. In elk geval zou ons advies zijn om altijd voor eenvoudig maar van hoge kwaliteit te gaan. Het is niet nodig om te veel te hebben in termen van afdruk tape wanneer het gebruik van veiligheidszegels prima zou kunnen werken.

En als je op zoek bent naar tape bedrukking die verder gaat dan uw standaard bedrijfslogo, dan raden wij je aan eens te kijken naar de vele creatieve ideeën op Pinterest of Instagram.

 

Kortom, tape bedrukken is de manier waarop je je pakketje een extra touch mee kan geven en het laat je pakket er nog een stukje professioneler uitzien!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten