Het verschil tussen beton boringen en beton zagen

VL wonen

Het boren van beton kan variëren van een gewoon boorgat tot een heel groot boorgat. Beton boringen vraagt speciaal gereedschap, zelfs voor een klein gaatje wordt boorgereedschap gebruikt die u niet direct in de eerste de beste doe-het-zelf winkel vindt. Voor de grotere gaten heeft u zelfs groot rond snijgereedschap aan het uiteinde van de boor nodig wat gehard is met diamant om veel grotere gaten te boren. Wij van Westerman Betonboringen ‘zijn voor geen gat te vangen’, en hebben voor iedere hindernis het juiste gereedschap.

Wanneer er een opening gecreëerd moet worden dan is ‒ wanneer u wilt dat het netjes gebeurt ‒ betonboren de perfecte keuze. Wij zijn er niet alleen voor het boren van gaten in vloeren als er een nieuwe afvoer moet komen, maar ook voor asfalt en beton boringen in openbare ruimtes. Dit geeft aan dat ieder project ons niet moeilijk genoeg kan zijn. Of wij nu een ventilatieopening in een keldermuur moet boren of een gat in het wegdek voor een voetgangerslicht, lantaarnpaal, afzet- of rampalen te plaatsen, voor ieder gat hebben wij het juiste boorapparatuur.

 

Sleuven zagen

Efficiënt sleuven zagen omvat een verscheidenheid aan kennis en techniek die door professionals zoals wij van Westerman Betonboringen gebruiken om op een veilige manier de juiste incisies in muren of vloeren te snijden. Wij maken daarbij gebruik van de modernste diamantslijp technologieën om zo nauwkeurig mogelijk te zagen. Wij zagen in iedere constructie dat bestaat uit beton, asfalt, betonnen muren, straattegels en -stenen.

Wij gebruiken diverse methodes bij verschillende projecten, welke kunnen omvatten: bedrijventerreinen, parkeergarages, dammen, snelwegen en bruggen. Onder deze brede definitie mogen wij eigenlijk wel zeggen dat zelfs het zagen van gewapend beton onder ons specialisme valt. Maar wij zijn er niet alleen voor het grotere werk, sleuven zagen voor sanitair, afvoeren, leidingwerk of andere voorzieningen behoren ook tot onze werkzaamheden.

 

Veiligheid voorop

Bij welk project dan ook, wij van Westerman Betonboringen hebben veiligheid nummer een staan. Buiten dat ieder teamlid zijn VCA in zijn bezit heeft, zorgen wij er ook voor dat iedereen die met geavanceerd boor- en zaagapparatuur op klus gaat de nodige knowhow bezit. Dit doen wij niet alleen door de verplichte twee scholingsdagen per jaar, maar ook door het laten volgen van interne en externe opleidingen.

Hierdoor blijft ons personeel up-to-date over de laatste ontwikkelingen. Voor ons is het belangrijk ieder project te benaderen met de juiste zorg en kennis. Hoewel het zagen en boren van beton voor iedere buitenstaander een fluitje van een cent lijkt, zijn er wel degelijk zaken waar u rekening mee moet houden om een project tot een succesvol einde te brengen.

 

Beton boringen

Is er iets wat geboord, gezaagd of gefreesd moet worden? Voor al deze werkzaamheden is Westerman Betonboringen de ideale partner. Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht bij grote én kleine projecten. Wij hebben jarenlange ervaring in dit werkgebied en kunnen u dan ook een passend advies geven. Voor meer informatie neem contact met ons op of kijk even op de website

 

 

https://westermanbetonboringen.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten