Het verkopen van een verhuurde woning kan tegenwoordig ook aan de makelaar

VL wonen

Het verkopen van een verhuurde woning is een stuk lastiger dan een niet-verhuurde woning. Zo zitten huurders niet altijd te wachten op het organiseren van bezichtigingen. Daarnaast brengt het mogelijk onrst bij de huurders, omdat ze bang zijn dat ze er niet in kunnen blijven wonen. En soms gaat het om gezinnen met kinderen. Daarom is het fijn als er partijen zijn met een gerenommeerde achtergrond die alle vereiste ervaring hebben in het aankopen van een verhuurde woning. Er dient rekening gehouden te worden met de huurders en de staat in verhuurde staat. Huisverkopenaanmakelaar.nl is een Nederlandse opkoop site voor het goed en snel verkopen van verhuurde huizen met huurder(s) erin.

Transparante werkwijze

De werkwijze is volledig aangepast aan de situatie van verhuurders die in enkele gevallen problemen de huurders hebben. Denk aan betalingsproblemen of het niet willen laten bezichtigen. Maar wij als opkoper zijn hieraan gewend en bieden een zeer flexibel en transparant verkoopproces aan zonder makelaarskosten of notaris kosten. Wij bieden u directe zekerheid en een goed marktconforme bieding. Na aanmelding van uw verhuurde huis, ontvangt u doorgaans binnen uiterlijk 24 uur een bod zonder voorbehoud van financiering. 

De opkopende vastgoed makelaar

De makelaar die fungeert als opkoper is iets nieuws in de huidige vastgoedmarkt. Huisverkopenaanmakelaar.nl bestaat uit vastgoedbemiddelaars met zeer relevante en actuele marktkennis. Voor ons zijn er geen verrassingen als het gaat om het inschatten van de waarde van uw huis. Mogelijk staat u versteld voor hoeveel wij het direct van u kunnen overnemen. En dit geldt voor alle soorten beleggingspanden, van studentenpand tot verhuurde studio flat. 

https://huisverkopenaanmakelaar.nl/verhuurde-woning-verkopen/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten