Het opblaasbare bad: een musthave voor iedereen met een kleine badkamer

Je hebt een kleine badkamer en je bent daar over het algemeen zeer tevreden mee. Toch mis je zo af en toe de luxe van een bad. Je hebt wel eens gehoord van een opblaasbaar bad, maar of dat echt iets voor jou is, daar twijfel je over. Een opblaasbaar bad kan toch echt een uitkomst bieden en we kunnen je vertellen: het is een echte musthave voor iedereen met een kleine badkamer. Je kan heerlijk in bad gaan wanneer jij dat wilt, want het bad is heel snel opgezet. Klaar met badderen? Dan heb je het bad ook heel snel weer afgebroken. Bovendien kun je het bad overal neerzetten. Het kan voor je sanitair wastafel, maar het kan zelfs buiten. Wil je meer weten over deze musthave? Lees dan verder, want in dit blog vertellen we je er meer over.

 

Comfortabel

Als je in bad gaat dan doe je dat altijd omdat je een relax momentje wil hebben voor jezelf. Het is daarom goed om te kijken wat jij graag hebt bij een bad. Er zijn namelijk verschillende modellen te krijgen van het opblaasbare bad. Wil je heel veel comfort? Dan kan je het beste kiezen voor een opblaasbaar bad met een ergonomische rug en een hoofdsteun. Het is dan wel geen vast bad, maar als deze eenmaal opstaat merk je amper het verschil. Extra lang genieten in je bad? Dan kun je kijken of er een afdekzeil en een rits bij het bad wordt geleverd. Door het zeil over het bad te leggen als je erin zit blijft het water langer warm en kun je dus extra lang genieten. Let bij de aankoop goed op of je bad tegen badschuim kan.

 

Materiaal

Het opblaasbare bad is vaak gemaakt van PVC. Dit materiaal is zeer sterk, waardoor je opblaasbare bad lang meegaat. Het bad van PVC bevat vaak zes lagen, waardoor je het bad niet alleen binnen voor je sanitair wastafel in de badkamer kunt zetten, maar ook buiten in je tuin. Het materiaal is zacht en dat biedt een voordeel, je ligt namelijk zachter in dit bad dan in een vaste badkuip.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten