Het Honingmagazijn heeft alle imkermaterialen, van bijenkasten tot RVS draad

VL wonen

Bestel voordelig uw bijenramen en RVS draad

In Epe en Rhenen vindt u de imkervakwinkels met imkerij van Het Honingmagazijn. Bij deze beroepsimkers kunt u terecht voor alles wat met bijenkasten, imkermaterialen, honing en bijenwas te maken heeft. Wilt u kennismaken met het werk van de imkers, dan leiden zij u op afspraak graag rond door de grote bijenstal. Daar vertellen zij u meer over bestuiving, honingteelt en het oogsten van de honing. Wilt u iets uit de webshop bestellen, dan treft u hier duidelijke productomschrijvingen aan en kunt u rekenen op een snelle levering!

RVS draad voor bijenramen

Bent u een beginnende imker en heeft u interesse in bijenramen? Het Honingmagazijn heeft alle materialen om deze zelf te maken, van een compleet starterspakket voor ramen maken tot losse pakken ongemonteerde ramen. Voor de bedrading van uw bijenramen heeft u RVS draad nodig, dat gemaakt is van roestvrij staal en een lange levensduur heeft. Het draadstaal is in verschillende maten verkrijgbaar, zoals 100 gram, 250 gram en 500 gram. Met de hulp van een draadspanner zorgt u voor een stevig resultaat.

Groot assortiment broedkamerramen

Een gezond bijenvolk heeft ruimte nodig om te groeien in de broedkamer. Hiervoor kunt u gebruik maken van broedkamerramen voor de bijenkast, die u alleen nog maar zelf hoeft te monteren. Het Honingmagazijn heeft hiervoor bijvoorbeeld tien ongemonteerde ramen, gemaakt van hout met of zonder zaagsnede. Het is ook mogelijk om honingkamerramen voorzien van oogjes en RVS draad te bestellen.

Wilt u graag advies van de vakman? Het Honingmagazijn geeft u graag meer informatie over broedkamerramen en imkerbenodigdheden. Het assortiment, dat gaat van houten en kunststof bijenkasten tot imkerkleding van hoge kwaliteit, is bovendien uiterst scherp geprijsd. Deze ervaren imkers hebben alle producten en kennis onder één dak!

https://honingmagazijn.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten