Het gemak van meubels met wieltjes

VL wonen

Veel meubels, zoals boekenplanken en thuisentertainment centra, staan ​​doorgaans stil. Maar banken, tafels, stoelen, bureaus en vele andere objecten worden verbeterd door extra beweging. Veel mensen plaatsen zwenkwielen, een kleine eenheid met een wiel, onder aan meubels om ze mobiel te maken. Hier zijn enkele voordelen van het toevoegen van deze apparaten aan uw meubels.

3 redenen om wielen aan meubels toe te voegen

1. Meubels gemakkelijk verplaatsen

Door deze mobiliteitsbevorderende middelen toe te voegen aan zware meubels, wordt het verplaatsen en verplaatsen veel gemakkelijker. Ouderen en kinderen kunnen helpen bij sommige klusjes door de mogelijkheid te hebben om tafels of andere voorwerpen gemakkelijk te verplaatsen om eronder te vegen, stofzuigen en dweilen. Dit kan handig zijn tijdens familiefeesten, teamvergaderingen of zelfs pokeravonden. De meeste hebben vergrendelingsmechanismen om ongewenste bewegingen te beperken en kunnen met een druk op de voet naar de ontgrendelde positie schakelen.

2. Om krassen te voorkomen

Het is geen gemakkelijke taak om objecten op linoleum- of hardhouten vloeren te verplaatsen en geen sporen achter te laten. Er is een grote verscheidenheid aan zwenkwielen met verschillende wieltypen om bescherming te bieden aan elk oppervlak waarop u zich verplaatst. Tegel- en hardhouten vloeren vereisen zachtere treden. Harde treden vermalen de tegel tot een wit poeder en hardhouten vloeren beschadigen nylon wielen, dus het is belangrijk om hoogwaardige zwenkwielen aan te schaffen.

3. Om een ​​modern tintje toe te voegen

De assemblages zijn er in verschillende vormen, kleuren en ontwerpen om het uiterlijk van elk meubelstuk te verbeteren. Met weinig moeite kunt u eenvoudige meubels nemen en een industrieel of postmodern motief toevoegen. Door ze aan eetkamerstoelen toe te voegen, kunnen ze gemakkelijk heen en weer over de vloer rollen, wat minder gewicht op de infrastructuur van de stoel legt en hun levensduur verlengt.

Waar kopen?

Wanneer u het wezenlijke belang inziet van wielen onder uw meubels, is er WielenOutlet. Bij WielenOutlet vind u alle soorten wielen voor al uw specifieke wensen onder een dak. Ook wielen voor gebruik op kantoor zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende stijlen, modellen, gewichtsbeperkingen en maten. Thuiskantoor Meubels op wielen zijn handige, ruimtebesparende en praktische ideeën waarmee u een flexibel interieurontwerp kunt creëren en de functionaliteit van kleine ruimtes kunt verbeteren. Er zijn drie soorten zwenkwielen voor kantoormeubilair met een verschillend wiel ontwerp. Zwenkwielen met één wiel zijn ideaal voor lichte meubelen voor thuiskantoren, computer bureaus, archiefkasten en vrijstaande rekken. Het sterke ontwerp en het rubber maken deze zwenkwielen perfect voor eenvoudige transformaties van het thuiskantoor.

 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten