Essenza dekbedovertrek voor ieder interieur

VL wonen

Een Essenza dekbedovertrek past in ieder interieur. De prachtige Essenza dekbedovertrekken kenmerken zich door stijl en een elegante uitstraling. De creatieve designers van Essenza kijken goed om zich heen om de collecties meerdere malen per jaar aan te passen aan de huidige tijd. Daardoor passen ze zo goed in iedere woning en is er voor elke smaak wel wat raak.

Dit geldt ook voor de maat van de Essenza dekbedovertrek. Houd bij het kiezen van het juiste dekbedovertrek rekening met een overlap van het dekbed en kies dus altijd voor een iets groter model dekbedovertrek dan de grootte van je bed. Essenza dekbedovertrekken zijn er in de maten 140 bij 220, 260 bij 220, 240 bij 220, 200 bij 220, 260 bij 220 en speciaal in de nieuwe kids collectie 120 bij 150 centimeter. 

Comfortabel dromen

Bij Essenza dekbedovertrekken vind je zowel kwaliteit als comfort. Dit is het gevolg van de keuze voor gecombineerde stoffen zoals katoen met satijn. Essenza dekbed hoezen hebben daarom een mooie glanzende gloed en fijne, comfortabel aanvoelende stoffen. Dat merk je natuurlijk in de prijs, maar ook bij Essenza kun je flink boffen met een leuke aanbieding. Houd daarom de site goed in de gaten voor outlet prijzen en sla op het juiste moment je slag om je slaapvertrek uit te rusten met een nieuwe uitstraling. Tenslotte is de slaapkamer bij uitstek het vertrek om je thuis te voelen. Met Essenza kun je comfortabel dromen.

Twee smaken, een stijl

Bij iedere smaak past een keuze in stijl van Essenza. Want in het brede assortiment van Essenza dekbedovertrekken kun je zeker jouw eigen stijl vinden. Een Essenza dekbedhoes biedt de keus uit romantisch, luxe, modern of vintage look. Wanneer je naar je Essenza dekbedovertrek kijk, kun je er al bij weg dromen. Een simpele streep van een duurzamer model Marc O’Polo, een fleurige set in oudroze die aan jouw slaapkamer een hotel elan geeft, of een Two in one met twee verschillende kussens die toch bij elkaar passen, net als jij en je partner.

Zo kun je twee smaken combineren op hetzelfde matras. Twee smaken, één stijl. Eén voor ieder kussen… Daar komt niemand meer tussen.

Inspiratie nodig? Ga naar Bedshop.nl

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten