Eskadron, Samshield, KEP Italia en andere bekende ruitermerken

VL wonen

Goed materiaal is het halve werk. Dat geldt net zo goed voor de paardensport. Een goede uitrusting zorgt ervoor dat je optimaal kunt presteren en dat zowel jij als je paard comfortabel kunnen bewegen. Binnen de ruitersport zijn er een aantal grote gevestigde merken die boven de concurrentie uitsteken met hun productaanbod van uitstekende kwaliteit. Ontdek hier meer over de topproducten van een aantal van de meest prestigieuze merken.

Comfortabele Eskadron en PS of Sweden dekjes voor je paard

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele uitrusting voor je paard is Eskadron zeker het overwegen waard! Dit merk staat bekend om zijn uitgebreide collectie aan dekjes, halsters en (gevoerde) bandages. Alle producten worden ergonomisch vorm gegeven zodat het paard optimaal draagcomfort ervaart. Ben je op zoek naar nog meer kleurcombinaties en materiaalkeuzes? Dan is ook PS of Sweden een echte aanrader!

Een Samshield cap voor comfort en veiligheid

Wie denkt aan veilig paardrijden, denkt aan de Samshield cap! Samshield is één van de meest veilige merken op de markt. Dankzij innovatieve ontwikkelingen is een Samshield cap niet alleen erg sterk maar ook lichtgewicht. Er zijn speciale luchtinlaten in de helm aangebracht die de cap lichter maken. Dankzij deze luchtinlaten blijft je hoofd koel tijdens het dragen en kun je de cap de hele dag op houden zonder dat dit vervelend aanvoelt. Het is zelfs mogelijk om een Samshield cap op maat te laten maken!

Exclusieve KEP Italia rijhelmen

Italiaanse flair, gecombineerd met jarenlange ervaring en een grondig ontwikkelproces hebben geleid tot de creatie van de exclusieve KEP Italia rijhelmen. Met een KEP Italia steel je de show bij iedere wedstrijd en je hebt ontzettend veel keuze in styling, materialen en afwerkingen. Net zoals de Samshield cap, kun je een rijhelm van KEP Italia op maat laten maken bij een officiële verkoper.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten