VL Wonen
Wonen in een appartement

Eenvoudig verwarmen met de Elektrische CV Ketel, DAT

Van het gas af met de Elektrische cv ketel

De Elektrische CV Ketel, DAT is een op een uit te wisselen met de oude installatie, dus eenvoudig en snel verwisselen. Alle radiatoren en/of vloerverwarmingsbuizen kunnen gebruikt worden. Voorheen was dit een stuk moeilijker en veel duurder als je van het gas afwilde. Nu, in de meeste gevallen kan alleen de CV ketel zelf omgewisseld worden door de Elektrische variant. Eveneens te combineren met zonnepnelen.

Waarom een Elektrische CV ketel?

De lage prijs en onderhoudsarme elektrische cv ketel van DAT zou een van de redenen zijn voor aanschaf. Tevens omdat er geen verbranding plaatsvindt en een afvoer zoals bij een gasketel niet nodig is, is een andere reden. Het apparaat kan dan ook op andere plaatsen dan we gewend zijn gemonteerd worden indien dat beter uitkomt. Kijk voor de aankoop wel goed of er voldoende stroom aanwezig is.

Mocht u net voldoende stroom hebben en de cv ketel willen combineren met een boiler of doorstromer dan is een prioriteitsschakelaar de perfecte oplossing. Deze zorgt ervoor dat beide apparaten nooit gelijktijdig aan kunnen schakelen.

Welk types elektrische CV ketels en waar te koop ?

De Elektrische cv ketels van DAT zijn leverbaar in 4,5kW, 6kW, 9kW, 12kW en 15kW. Elk model is superveilig uitgevoerd met dubbele temperatuur beveiliging en beveiliging op druk. Een extra is dat de cv ketel zo ingesteld kan worden dat hij werkzaam is op 30, 60 of 100 procent van het vermogen.

Dit alles is zeer eenvoudig te bedienen met enkele knoppen. Geen ingewikkelde controllers met vele nog ingewikkeldere instellingen. Dez DAT CV ketel is gemaakt voor langdurig gebruik en dus degelijk en eenvoudig gehouden. Ondanks de eenvoud is veel mogelijk zoals aflezen van de druk van het medium en aflezen ingestelde temperatuur. De temperatuur kan ingesteld worden met een draaiknop.

Elektrische CV ketel op een rij

  • Eenvoudige aansluiting
  • Een op een te vervangen
  • Snel van het gas af
  • Voordelige aanschaf
  • Geen kans op Koolmonoxide vergiftiging
  • Combineren met zonnepanelen
  • Combineren met de CV houtkachel
  • ideaal in B&B, Boot, Vakantiewoning

Meer weten ? Kijk een op de website van www.warmteshop.eu

 

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/

Gerelateerde artikelen

Loopbaanadviezen

5 tips voor het verbouwen en plaatsen van je badkamer

Voordelen van nieuwbouw Veenendaal

Klein appartement of studio? Richt je interieur met deze meubels in

Keramische pan kopen, waarom? en welke is dan de beste?

Een huis kopen in Rotterdam wordt makkelijker met een makelaar uit Rotterdam