Eenvoudig eco wasmiddelen kopen

Eenvoudig wasmiddelen kopen vanaf de keukentafel

Bij Klok hebben we goed nagedacht hoe we het makkelijker kunnen maken voor onze klanten. Daarom hebben we een eigen webshop waarbij wasmiddelen en schoonmaakmiddelen op één plek eenvoudig en veilig online besteld kunnen worden. Lekker simpel en natuurlijk zeer eenvoudig zelf te regelen vanaf de keukentafel of vanaf de bank.

Voor jou als klant profiteer je daarnaast ook gewoon van interessante scherpe prijzen. We bieden altijd goede aanbiedingen voor schoonmaakproducten, voordelige wasmiddelen die ook nog eens thuisbezorgd worden! Wat wil je nog meer :-)? Geen zware tassen die de trap op moeten, geen gesjouw met grote waspoeder verpakkingen en ook nooit meer een verkeerde aankoop. Alle informatie lees je gemakkelijk en overzichtelijk op onze website. Heb je vragen? Dan kun je onze klantenservice een mail sturen voor al je vragen én klachten.

Wasmiddelen kopen kan hier.

Krijg advies voor je waspoeders en wasmiddelen

Wij begrijpen het heel goed dat je vragen hebt omtrent wasmiddelen en schoonmaakproducten en welke voor jou de juiste zijn. De klantenservice van Klok staat daarom iedere werkdag paraat om jou hierin te ondersteunen. Vooral voor nieuwe klanten die nog niet bekend zijn met ecologisch wassen met Klok, is het niet gek om vragen te hebben over de meerwaarde van ecologisch wassen en waarom mensen juist voor Klok waspoeder of wasmiddel moeten kiezen.

Altijd een ruim assortiment wasmiddelen & schoonmaakmiddelen

Voor ieder wat wils, dat is het motte van Klok. Daarom hebben we een gebalanceerd assortiment met de belangrijkste producten voor alle huishoudens. Momenteel kun je bij ons terecht voor de volgende producten.

  • Klok waspoeder wit
  • Klok waspoeder kleur
  • Klok vloeibaar wasmiddel wit
  • Klok vloeibaar wasmiddel kleur
  • Klok vaatwas tabletten
  • Klok eco toiletreiniger
  • Klok natuurlijke allesreiniger
  • Klok neutral afwasmiddel ecologisch
  • Klok Xtra care afwasmiddel

Door de juiste producten te gebruiken bereik je het beste wasresultaat. Voor elke textiel type is er weer een ander benadering om je kleding weer helemaal schoon en stralend wit te krijgen. Bij Klok verkopen we bewust waspoeders. Want van waspoeder is bekend dat deze hardnekkige vlekken toch wat beter schoon krijgen dan vloeibaar wasmiddel. Veel van de klok klanten kopen daarom nog steeds bewust de poeders om deze reden. Om ook gekleurde was beter te bedienen, hebben we waspoeder voor de witte en gekleurde was. En voor gezinnen hebben we de extra voordelige XXL grootverpakkingen waarmee je ca. 74 wasbeurten kunt doen.

Nieuw de vaatwastabletten van Klok

Nieuw zijn onze verbeterde vaatwastabletten om de vaat weer helemaal schoon te krijgen. Onze tabs bieden een betere oplosbaarheid bij lagere temperaturen ten opzichte van onze oudere tabletten. Ook is er minder grondstoffen nodig wat natuurlijk bijdraagt aan een beter en schoner milieu. Dankzij de voorverpakte folie worden je handen en vingers ook niet vies.

Service van Klok

Voor onze klanten bieden we altijd de beste prijzen. Bestel je online dan profiteer je van gratis verzending in Nederland vanaf €30,-. Voor onze klanten in België hanteren we gratis verzending vanaf €35,- Een maatschapje aanvragen kan ook gratis aangevraagd worden voor klanten in ruil voor een aankoopbewijs. Dit kan eenvoudig online geregeld worden. Heb je nog vragen over onze service? Dan verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen.

X

https://www.klok-eco.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten