Een wollen babydeken die de temperatuur stabiel houdt

VL wonen

Zachte wollen babydeken voor de allerkleinsten

In de winter geeft een wollen babydeken uw baby warmte, in de zomer koelte. Met een dekentje of kleding van wol blijft uw kindje goed op temperatuur, aangezien de ademende wolvezels fungeren als een thermostaat. Woolskins heeft diverse wolproducten die u thuis of onderweg gebruikt, van een wikkeldoek tot een slaapzak en van een wiegdekentje tot een zacht winterpak.

Neutraal gekleurde wollen babydekentjes

Of u nu een deken zoekt om uw baby mee in te bakeren, mee te voeden of onder te laten slapen, bij Woolskins vindt u altijd een wollen babydeken in de gewenste uitvoering en kleur. Deze Amsterdamse webshop heeft dekentjes met een capuchon en daarnaast ook dekens met openingen voor de veiligheidsriempjes van de autostoel of kinderwagen. Een standaard wiegdeken is te gebruiken in het bedje, maar is ook ideaal om uw kindje op te laten spelen. De babydekens zijn uitgevoerd in natuurlijke kleuren en zijn met het 30℃-wolprogramma gewoon te wassen in de wasmachine.

Hoogwaardige, mooi verpakte deken van Woolskins

Het gebruik van wol bij baby’s en jonge kindjes biedt veel voordelen. Dit materiaal is zacht voor de gevoelige huid en werkt zelfreinigend. Zo krijgen schimmels en huismijt geen kans. Woolskins raadt dan ook aan om de deken van uw baby niet te vaak te wassen. De dekentjes van 100% wol zijn veilig voor kinderen en dragen het keurmerk ‘Safe for Children’. U vindt bij Woolskins alleen wolproducten met een hoge kwaliteit, die aan u worden toegestuurd in een luxe verpakking.

Woolskins wollen babydekens hebben zachte vezels en helpen uw baby om beter te slapen. Zowel de slaaptijd als de kwaliteit van de nachtrust nemen namelijk toe. Een uitgeruste baby begint fris aan de nieuwe dag en dat merkt u!

https://www.woolskins.eu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten