Een schaftwagen kopen

VL wonen

Elk bouwbedrijf beseft het belang van een veilige, efficiënte en betrouwbare werkomgeving. Een schaftwagen is daar de perfecte aanvulling op! Bouwketen worden voor tal van doeleinden gebruikt op bouwwerven en bij bouwbedrijven. Als u ook nog een goede schaftwagen zoekt voor uw werf of bedrijf, dan kan het volgende overzicht u helpen om de waarde daarvan in te zien!

 

Kwaliteit bouwketen – een meerwaarde voor elk bouwbedrijf

Schaftwagens zijn een soort van verplaatsbare kabines die op bouwwerven en werkterreinen worden geplaatst. Een schaftwagen heeft verschillende mogelijke functies:

  • Kantine. Bouwketen fungeren vaak als kantine waar werknemers en bouwvakkers tijdens de pauze beschut kunnen eten. Veel modellen keten zijn dan ook uitgerust met allerlei voorzieningen, zoals een koelkast en opbergruimtes voor voeding.
  • Vergaderzaal. Daarbij kan een schaftwagen ook dienen als vergaderruimte. Werknemers en werkgevers kunnen hier samen komen om allerlei belangrijke zaken te bespreken. Op die manier draagt de wagen ook bij tot de werkzaamheden!
  • Opslagruimte. Ten slotte worden bouwketen ook vaak gebruikt als opbergruimte voor gereedschap en materialen. 

 

Een professionele schaftwagen: extra voordelen!

Een schaftwagen aanschaffen is een goed idee, juist door de verschillende mogelijke functies die het kan hebben. Koopt u uw wagen bij een gespecialiseerd aanbieder, dan kunt u daarbij rekenen op deze voordelen:

  • Een breed aanbod. Van kleine bouwketen die gemakkelijk vervoerd kunnen worden tot grote keten die plaats bieden voor grotere groepen mensen, het aanbod bij een speciaalzaak is erg uitgebreid.
  • Een optimale beveiliging. Daarbij zijn alle bouwketen goed beschermd tegen inbraak, waardoor kostbaar gereedschap en materiaal dus zonder zorgen kan worden opgeborgen.
  • Een goede isolatie. Ook is een bouwkeet erg goed geïsoleerd tegen koude, wind en vocht.
  • Elektrische en andere voorzieningen. Ten slotte beschikken bouwketen over alle nodige voorzieningen: van stopcontacten tot een goede ventilatie. Zo wordt een multifunctioneel, gezond binnenklimaat gecreëerd.

 

Schaftwagen kopen? Een goed idee voor uw bouwbedrijf!

Wilt u de opslag van gereedschap, het houden van vergaderingen en het houden van de lunch op de bouwwerf gemakkelijker maken? Dan is een bouwkeet onmisbaar. Ontdek het uitgebreide aanbod aan bouwketen voor bedrijven bij uw speciaalzaak!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten