Eén op de vier archiefkasten wordt weggegooid, omdat de sleutel kwijt is.

Grote bedrijfspanden, veel werknemers en dus ook enorme hoeveelheden archiefkasten, ladeblokken en persoonlijke lades. Maar waar werknemers zijn, zijn mensen. Mensen zoeken met regelmaat een nieuwe uitdaging. In veel gevallen betekend dat ook een nieuwe baan. Sterker nog anno 2017 blijft maar 63% van de werknemers langer dan drie jaar trouw aan zijn baas. Jobhoppen zou wel eens het wordt van 2017 kunnen worden.

Veel veranderingen binnen een pand, betekend ook vaak dat er mensen sleutels mee nemen van archiefkasten en ladeblokken. Geen probleem zou je denken, maar toch is uit een onderzoek gebleken dat bij één op de zes van deze situaties, de complete ladeblokken en/of archiefkasten verwijderd worden, om vervolgens nieuwe aan te schaffen.

Enorm sonde, maar blijkbaar is de weg naar nieuwe sleutels onmogelijk. Sinds Januari 2017 is daar verandering in gekomen doordat www.kantoorsleutels.nl op de markt is gekomen.

U bent opzoek naar een sleutel en deze besteld u voor een kleine vergoeding bij kantoorsleutels.nl. De oude archiefkasten en ladeblokken kunnen prima in gebruik blijven en zo zorgt kantoorsleutels.nl voor een beter milieu. 

http://www.kantoorsleutels.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten