Een “nieuwe” wasdroger?

VL wonen

Het is niet iets wat in alle huishoudens voorkomt. Echter neemt door de huidige economische groei, de aanschaf ervan toe. Dit, omdat wij ons steeds meer luxe kunnen veroorloven. Na het draaien van een was, in de wasmachine (waarvan de grote kans bestaat dat u hierover beschikt), kan deze was meteen worden gedroogd in het apparaat waarover wij het gaan hebben in deze tekst; de wasdroger. Misschien denkt u dat u er geen nodig heeft, doordat u uw was altijd hangt in de buitenlucht, maar dit brengt wel het mogelijke gevolg met zich mee dat uw vezels in uw kleding zwakker wordt, dat bonte was verbleekt en dat witte was van wol en zijde gelig kan worden. Die wasdroger is dus misschien (naast de luxe) nog niet eens zo’n slecht idee.

 

Algemene informatie

Er bestaan 4 verschillende soorten drogers. De condensdroger verwarmt de kleding op en laat de stoom condenseren in een bakje, die u af en toe zal moeten vervangen. De warmtepompdroger is een condensdroger die uw kleding op een lage temperatuur droogt (energiezuinig dus). De gasdroger is een droger waarbij lucht wordt verwarmt met gas en deze warme lucht de was droogt (budgetvriendelijk). Tot slot de 4e soort droger; de luchtafvoerdroger, deze voert stoom af via een dikke buis of slang, die u bijvoorbeeld zelf uit het raam moet hangen.

 

Geeft u 2de hands wasdrogers een kans?

U kunt natuurlijk een nieuwe wasdroger kopen, echter kunt u er ook voor kiezen om een 2de hands wasdroger aan te schaffen. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo betaalt u een lagere aanschafprijs. Zo kunt u tot wel 50% goedkoper een droger aanschaffen. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu. Het hergebruiken van een droger verlengt de levensduur van een apparaat, wat inhoudt dat hij minder snel moet worden vernietigd. Hierdoor worden er belangrijke en kostbare grondstoffen bespaart. Echter hangen er ook nadelen aan de aanschaf van 2e hands wasdrogers. Zo beschikt vrijwel alle tweedehands witgoed over gebruikerssporen, waardoor ze er niet altijd even mooi uitzien. Bovendien weet u bij de aanschaf van 2de hands wasdrogers bij een particulier vaak nooit 100% zeker of het apparaat over mogelijke gebreken beschikt.

 

Wat wordt uw keuze?

Het aanschaffen van tweedehands witgoed kan dus zijn voor- en nadelen met zich meebrengen, echter hebben wij van WGS witgoed een oplossing om deze nadelen een beetje weg te werken. Zo weet u bij het aanschaffen van een tweedehands wasdroger bij ons zeker dat u voor topkwaliteit kiest. Alle wasdrogers worden namelijk volledig nagekeken en gecontroleerd op mogelijke calamiteiten en worden zij volledig schoongemaakt. Tevens ontvangt u bij de aanschaf van een tweedehands droger tot wel 6 maanden garantie. Daarbovenop komt ook nog de service dat wanneer u bij ons een wasdroger aanschaft en deze besteld (op werkdagen voor 3 uur). Deze wasdroger de volgende dag al geleverd wordt, geheel kosteloos en tot wel op de 2e verdieping! Naast dat u kunt bestellen, bent u ook altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom.

 

Tweedehands witgoed

Tot slot willen wij u nog enkele tips geven. Zo is het handig dat u van te voren bepaald wat voor soort wasdroger u wilt en hoe groot de trommel moet zijn. Dit laatste is afhankelijk van de hoeveelheid was en hoevaak de droger gebruikt zal worden. Door dit van te voren te bedenken, wordt de keuze voor u gegarandeerd makkelijker! Let tot slot op oplichters op het internet. Koop niet zomaar online een tweedehands wasdroger, probeer bij de verkoper langs te gaan en vraag om een demonstratie. Zo weet u zeker dat uw wasdroger uw was goed gaat drogen!                         

 

 

https://wgswitgoed.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten