Een Honeywell Lyric T6 kopen? Dat kan hier!

VL wonen

Temperatuurregeling op maat

Een super handig bijkomend voordeel aan deze thermostaat is dat de Honeywell Lyric T6 gebruik maakt van geofencing. Wanneer de thermostaat is verbonden met de bijbehorende app, kan de temperatuurinstelling automatisch worden aangepast aan de hand van de locatie op uw smartphone. Wanneer u zich binnen een bepaalde straal van uw huis bevindt, zal de verwarming automatisch aanspringen. Een Honeywell Lyric T6 kopen is daarom een slimme keuze wanneer u altijd in een warm comfortabel huis wilt binnenkomen. Tevens zorgt de locatie functie ervoor dat geen energieverspilling plaatsvindt omdat de thermostaat weet via geofencing wanneer u wel en niet thuis bent.

 

Zelflerend en vooraf instelbaar

Met gebruik van de Honeywell Lyric T6 kunt u een vooraf ingesteld weekprogramma gebruiken. Dit programma kunt u ieder moment wijzigen wanneer iets veranderd in uw planning. Daarnaast is de thermostaat zelflerend, na een week weet de thermostaat met gebruik van geofencing wanneer u wel of niet thuis zult zijn.

 

Eenvoudig te installeren

De Honeywell Lyric T6 is een slimme klokthermostaat. De klokthermostaat is heel eenvoudig te bevestigen aan elke gewenste wand in uw woonkamer. Deze thermostaat is te combineren met aan/uit en ook modulerende cv ketels. De thermostaat is gemakkelijk te besturen via het touchscreen of via de Honeywell app op uw smartphone of tablet. Bij een Honeywell Lyric T6 kopen zitten geen extra kosten, de Honeywell app is gratis te downloaden. Tevens is de thermostaat ook geschikt voor de Apple Homekit, zodat u deze kunt besturen met Apple’s Home Assistent. De thermostaat biedt zo een ideaal gemak comfort.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/honeywell/lyric

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten