Een groen dak? Vergroen met SedumPlaza & Sempergreen!

VL wonen

Met Sempergreen vergroent u uw dak

De tijd is voorbij dat u alleen kon kiezen uit slechts een beperkt aantal soorten functionele dakbedekking. Tegenwoordig is er namelijk een extra mogelijkheid, in zeer veel varianten. Uiteraard hebben we het hier over een groen dak. Met een Sempergreen groendakpakket geeft u uw dak en daarmee uw huis een totaal ander aanzien. En u draagt bij aan een beter milieu! Met Sempergreen doet u mee aan de vergroening van uw woonomgeving.

Een stabieler grondwaterpeil

Door te kiezen voor Sempergreen doet u meer dan u denkt. U helpt namelijk mee aan de stabilisatie van het grondwaterpeil. Niet alle regenwater loopt via uw dak en de regenpijp in de grond: een deel daarvan wordt opgevangen op uw groene Sempergreen dak en later door verdamping weer teruggegeven. Daarnaast is zo’n groen dak natuurlijk veel mooier om naar te kijken, zeker als uw buren mee gaan doen.

Voor de bloemetjes en de bijtjes

Vogels, vlinders, bijen en andere diertjes hebben het vaak moeilijk in onze bebouwde omgevingen. We kunnen ze helpen door te vergroenen. Het zal wellicht niet uw voornaamste reden zijn, maar weet dat u met uw keuze voor SedumPlaza ook kiest voor een fijnere leefomgeving van al het levende om ons heen. Dit komt de biodiversiteit en daardoor zeker ook ons eigen leefmilieu ten goede.

Betere werking van uw zonnepanelen

Wilt u overstappen op energie met behulp van zonnepanelen? Dan biedt SedumPlaza u de helpende hand. Nee, niet fysiek, maar uw zonnepanelen werken gegarandeerd beter op een koeler dan op een heel warm dak. Die koeling wordt bereikt door uw groene dak. Daardoor behaalt u met uw zonnepanelen een hoger rendement, en worden uw energiekosten nog wat lager. Al met al zijn er dus legio redenen om te kiezen voor een groendakpakket van SedumPlaza.

https://www.sedumplaza.com/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten