Een geluidsysteem dat past bij mijn huis

VL wonen

Genieten van een optimale geluidsweergave, waarbij ook nog eens aandacht is besteed aan het beperken van het energieverbruik. Deze combinatie is niet vanzelfsprekend. Woonaccessoires Amersfoort heeft hier echter goed oog voor. Met het aanbieden van een lijn van Bang & Olufsen die hieraan kan voldoen, wordt door hen tegemoet gekomen aan de wens van veel consumenten.

 

De BEOSOUND Shape

De echte kenner weet, dat BEO staat voor Bang & Olufsen. Kenmerkend voor dit merk zijn de innovatieve en kwalitatief hoogstaande toepassingen op het gebied van televisie en radio. Omdat naast televisie behoefte bestaat aan bioscoopgeluid in huiselijke kring is de BeoSound Shape ontwikkeld. Voorzien van een waanzinnige weergave van geluid, is dit systeem koploper als het gaat om geluidsbeleving. Maar niet alleen op het gebied van geluid. Door de bijzondere vormgeving heeft het namelijk niet de uitstraling van een luidsprekersysteem. Sterker nog, menigeen zal denken dat de muur is voorzien van een creatief design als decoratie van de muur.

 

Draadloos systeem

Het systeem kan draadloos aan de wand worden gemonteerd waardoor u geen ontsierende bedrading in zicht zult hebben. Bovendien is het geheel voorzien van lawaaidempers. Deze zijn geïntegreerd en dragen bij aan een goede akoestiek. Op deze manier wordt het geluid naar een ongekend niveau getild. Woonaccessoires Amersfoort kan de gehele lijn aanbieden. Hiermee wordt het voor u mogelijk, het systeem volledig naar eigen wens samen te stellen. De luidsprekers zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Hierdoor kunt u kiezen voor een kleurstelling die in nuances verschilt, maar u kunt ook kiezen voor één kleur. Dit is geheel naar uw eigen voorkeur. Het driedimensionaal effect dat de luidsprekers samen creëren is echt ongekend. Laat uw fantasie de vrije loop en kijk welke vorm en grootte het beste tot hun recht komen in uw leefruimte.

 

Geluidsprestatie bepalen

Wilt u de set voor zakelijk gebruik aanschaffen, dan is een andere geluidsprestatie gewenst dan in een huiskamer. Bij gebruik in een restaurant of grote bedrijfsruimte is immers sprake van een groter oppervlak. Door op zakelijk vlak te kiezen voor een systeem, dat geluid zo exclusief kan vormgeven, onderscheidt u zich van de menigte. Het zal niet onopgemerkt blijven, dat u aandacht heeft besteed aan de akoestiek, door deze set te kiezen.

 

Zelf ontwerp vormgeven

U kunt een goed beeld krijgen van het te bereiken effect, als u met behulp van de configuratietool zelf diverse vormen gaat uitproberen. U kunt hierbij niet alleen met de vorm, maar ook de grootte spelen. Als u daarbij ook nog oog heeft voor de kleurstelling, dan is het totaalplaatje al gauw in zicht. Zo kunt u tot in detail bepalen, hoe uw ideale BEOSOUND Shape eruit moet komen te zien. Als u daarmee vervolgens naar woonaccessoires Amersfoort gaat, dan kan de bestelling snel voor u in orde worden gemaakt. Met Bang & Olufsen gunt u zichzelf het allerbeste op het gebied van geluid.

https://morelisse.nl/product-categorie/wonen/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten