Duurzame energiebronnen vervangen fossielle brandstoffen.

Duurzame energiebronnen vervangen fossielle brandstoffen.

Door gebruik te maken van duurzame energie in plaats van fossiele brandstoffen, is het mogelijk om voor onbeperkte tijd over energie beschikken.
Deze duurzame of hernieuwbare energie zal ervoor zorgen dat de toekomstige generaties er ook warmpjes bij zullen zitten.

Een lagere CO2– uitstoot om de opwarming van de aarde te verminderen wordt steeds belangrijker en staads meer mensen worden zich bewust van de noodzaak hiervan.

Veel gebruikte vormen van duurzame/hernieuwbare energie zijn biomassa, waterkracht, windenergie, zonne-energie en aardwarmte.
Deze energiebronnen zijn oneindig.

Logischerwijs stapt iedereen straks over van gas naar elektrisch verwarmen van je huis. 

 

Het vervangen van je gasketel voor een elektrische boiler is makkelijker dan je denkt.

Dit kan je gewoon zelf of laat het doen door een erkende loodgieter.

Bijkomstig voordeel is dat elektrische boilers goedkoper in aanschaf en veiliger zijn dan gas gestookte varianten. Met een elektrische boiler vind er geen verbranding plaats en is er dus ook geen gevaar meer op koolmonoxide vergiftiging.

Wij gingen op onderzoek uit en bij elektrischeboiler.eu vonden wij heel goede deals. Laten we er even eentje uit pikken;

 

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler.

 

 

Zoals de naam al doet vermoeden, is de DAT-Aparici Eficiente een elektrische boiler met een SMART controller een energie zuinige boiler met Energielabel B.

Met een diepte van maar 28 cm en een mooi strak design kan de boiler vaak gewoon in het zicht opgehangen worden.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler heeft twee tanks en met in elke tank een eigen anode en een verwarmingselement.

Men kan kiezen uit 1200 of 2000 W wat de boiler bijzonder interessant maakt voor grote projecten, zomerhuisjes en campings waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

Deze en maar ook vele andere elektrische boilers, elektrische cvś en andere elektrisch aangedreven apparaten vind je op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten