VL Wonen
Wonen in een appartement

Droomparken De Zanding kopen kan nu!

Wel eens gedacht aan een vakantiewoning als investering voor wat extra centen? Dan is dit jouw geluksdag want droomparken De Zanding kan u kopen. Droomparken heeft al ruim 20 jaar ervaring in het verkopen van vakantiewoningen. Ze verspreiden zich over verschillende plekken in Nederland, keuze is er dus genoeg. 

Droomparken De Zanding kopen, wat zijn daar mijn voordelen van?

Een mooie vakantiewoning in eigen bezit hebben brengt grote voordelen met zich mee. Een vakantiewoning kan je alle dagen van de week blijven verhuren voor een aantrekkelijk prijsje, afhankelijk van het seizoen pas je daar je prijzen op aan.

 

Een investering in een vakantiewoning zou ik vele gevallen kunnen voorkomen dat je meer belasting betaald dan dat je rendement maakt over jouw hard verdiende geld. Wanneer je meer dan 30,000 euro per jaar verdient ga je daar pas belasting over betalen, daarvoor lever je er niets op in.

Belangrijke punten om na te gaan voor je Droomparken De Zanding gaat kopen

Het houden van een tweede (vakantie)woning brengt extra onderhoudskosten met zich mee. Buiten de onderhoudskosten van de woning betaal je ook een bepaald bedrag aan het park waar de woning staat gevestigd.

Zijn de prijzen bij Droomparken De Zanding realistisch wanneer ik van plan ben te kopen?

Prijzen van vakantiewoningen kunnen uiteenlopen door de verschillende woningen die zij te koop aanbieden. Bij een vakantiewoning waar zes personen in kunnen trekken, zou je kunnen rekenen op ongeveer 200,000 tot 300,000 euro per vakantiewoning. Wanneer dat een beetje te veel wordt, zou je chalets of lodges in overweging kunnen nemen, het zijn kleine woningen die wat lager zijn geprijsd.

Een tweede hypotheek afsluiten wanneer je besluit bij Droomparken De Zanding te kopen

Een hypotheek voor een vakantiewoning afsluiten ziet er iets anders uit dan wanneer het om een normale hypotheek gaat. Er zijn dan ook enkele aanbieders die dit verstrekken. Een volledige hypotheek voor de recreatiewoning krijg je niet. Je hebt flink wat eigen vermogen nodig om een hypotheek voor de vakantiewoning rond te krijgen.