Door wie laat jij je keuken renoveren?

VL wonen

Heb je een nieuw huis gekocht en moet de keuken vervangen worden? Of wil je de keuken van je huidige huis renoveren? Een nieuwe keuken is een grote aanwinst voor je woning en je kan hem hierdoor helemaal in je eigen stijl maken. In deze blog lees je alle informatie over stappen die gezet moeten worden bij de renovatie en wat een loodgieter hierbij kan betekenen.

 

Keuken renovatie Den Haag

Welke keuken kies je? Wat moet er gebeuren met de leidingen, lichtpunten en stopcontacten? Dit zijn allemaal punten waar goed over nagedacht moet worden. Het is dan ook belangrijk om hier vak mensen voor in te schakelen. Zelf verbouwen je niet vaak je keuken, voor een loodgieter is dit dagelijks kost. Naast bovenstaande punten kan je een loodgieter ook inschakelen voor betegeling, stucwerk en schilderwerk.

 

Elektra en renovaties

Een loodgieter helpt je graag bij het maken van keuzen op het gebied van materialen en kleuren, adviseren over leidingwerk, stopcontacten en lichtpunten. Het is ook mogelijk om de volledige renovatie uit handen te geven. Wil je de toilet of badkamer laten renoveren in je woning, bedrijfspand of school? Dan staat ANO BV voor je klaar.  Alle diensten zijn ook beschikbaar in de omliggende gemeenten van Den Haag zoals Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Delft en Leiden.

 

Loodgieter Den Haag

Zoek je een professionele en erkende loodgieter of cv monteur in Den Haag en omgeving voor particuliere werkzaamheden of specifiek voor bedrijven? ANO Loodgieter Service & Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in uiteenlopende dienstverleningen op het vlak van gas, water en licht. Daarnaast voeren wij renovatiewerkzaamheden uit en kan je bij ons terecht voor alle mogelijke dakbedekkingen. Als loodgieter verhelpen wij ook vakkundig dak-, gas- en waterlekkages en afvoerverstoppingen. Zelfs binnenwerk komt bij ons aan bod, waaronder installatie van sanitair, centrale verwarming installatie en onderhoud aan ketels en warmtepompen.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over renovatie en sanitair.

https://www.anolso.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten