Dit zijn de mooiste accessoires voor in je tuin

Ben je dit jaar op zoek naar nieuwe tuindecoraties en tuinaccessoires voor in je tuin en voor bij je terras? Dan is het tijd om eens te gaan shoppen voor nieuwe items! Maar eerst is het natuurlijk handig om wat inspiratie op te doen. Want wat vind je nu precies mooi en wat vind je absoluut niet mooi? En welke items passen er bij de stijl die je nu hebt? Dat zijn allerlei zaken die je je vooraf kunt bedenken. Nu de zomer eraan zit te komen, roept de zon ons, net als de noodzaak om de tuin en het terras zomerklaar te maken. Tuinmeubelen – en accessoires zijn er in veel van de mooiste stijlen, maar je terras moet ook worden aangevuld met mooie accessoires. Met onderstaande tips kun je vast genoeg inspiratie opdoen!

Inspiratie voor meubels

Het overspuiten van een terras kan veel geld en tijd kosten. Ben je het tegelen beu? Dan kun je het ook op een andere manier oplossen. Bijvoorbeeld met een leuk en mooi kleed voor buiten. Met deze kleine aanpassing heeft de tuin een nieuwe look gekregen. Een nieuwe tuin kan erg duur zijn. Als je al een mooie tuinmeubelset hebt, voeg dan een mooie set meubelen toe om de tuin op te knappen. Denk bijvoorbeeld aan een hangmat, een hangstoel of een bank. Deze trekken vaak veel meer aandacht dan een simpele tuin en zorgen direct voor dat “nieuwe gevoel”. De tuin een nieuwe look geven is net zo makkelijk en veel goedkoper door een paar nieuwe tuinkussens toe te voegen. Met leuke prints en patronen verandert het zitgedeelte snel van uiterlijk. Kies voor een bijzonder, waterdicht tuinmatras, of kies voor een iets goedkopere optie en kies een decoratief matras voor buiten. Blijf niet bij één dessin, maar combineer prints en kleuren voor een persoonlijke touch. Het maakt de impact veel groter en een tuin ziet er echt als nieuw uit.

Wat past er bij de meubels?

Naast je mooie nieuwe meubels en accessoires is het ook leuk om je woning of eetkamer wat meer te betrekken bij je gloednieuwe tuin. Dit kan perfect door middel van een glazen schuifwand! Door middel van een glazen schuifwand kun je in de zomer heerlijk de deuren open gooien en van het mooie weer genieten. Ook kun je door middel van een glazen schuifwand een fijne plek creëren van je woning en je terras samen. Zo kun je in de zomer heerlijk buiten zitten!

https://www.seraglass.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten