Dekbedovertrek

Sfeermaker in iedere slaapkamer

Slaapkamer styling

Het eerste wat opvalt als je een slaapkamer of een hotelkamer binnenkomt is meestal het bed. Het bed heeft vaak een prominente plek in de slaapkamer en neemt de nodige ruimte in beslag. Bij de styling van een slaapkamer is de keuze voor het juiste dekbedovertrek daarom ook een belangrijk onderdeel. Hierbij moet gelet worden op de kleuren en prints van het dekbedovertrek en de kwaliteit van de stoffen.

Chique en elegant

Een dekbedovertrek waarmee je altijd goed zit is het Manilla dekbedovertrek . Het Manilla dekbedovertrek geeft een chique uitstraling aan iedere slaapkamer, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en elegante prints. Het Manilla dekbedovertrek is van katoen en heeft een speciale satijnweving ondergaan. Deze satijnweving geeft het dekbedovertrek de chique glans, en zorgt ervoor dat het dekbedovertrek zacht en glad aanvoelt.

Een stoere vintage look

Ook het dekbedovertrek lits jumeaux xl is een erg goede keus. Dit dekbedovertrek geeft een stuk stoerdere uitstraling aan de slaapkamer. Het dekbedovertrek lits jumeaux xl, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een stone washing ondergaan. Deze washing geeft niet alleen een stoere vintage look aan het dekbedovertrek, maar maakt het dekbedovertrek ook zacht en soepel.

Ultieme luxe gevoel en afwisseling

Een laatste dekbedovertrek, waarmee je niet de mist in kan gaan is een dekbedovertrek Egyptisch katoen. Het Egyptisch katoen dekbedovertrek is verkrijgbaar in verschillende klassieke kleuren en kan op twee manieren gebruikt worden. Hierdoor kan je eenvoudig afwisselen, en is de stijl van de slaapkamer makkelijk te veranderen. Het dekbedovertrek is gemaakt van Egyptisch percale katoen, een van de meest luxe katoen soorten die er bestaat. Een dekbedovertrek Egyptisch katoen is daardoor enorm stevig en voelt knisperend en zacht aan. Een Egyptisch katoen dekbedovertrek geeft dan ook een ultiem gevoel van luxe, alsof je in een 5 sterrenhotel overnacht.

https://dekbedenzo.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten