Decoreer in stijl met de wandmat Purpleforest kunsthaag

In stijl decoreren met de Wandmat Purpleforest

Een fantastische mogelijkheid om te decoreren lukt met onze Purpleforest Wandmat, in Junglestyle van kunststof afgewisseld met paarse bloemen zorgt dit voor een fleurig geheel. U zult verbaasd staan van het resultaat. De mat heeft een volle dekking en er is geen achtergrondscherm nodig.

De Purpleforest wandmat is zowel geschikt voor het interieur als voor buitengebruik. Zeer leuk aan de wand, als achtergrond, in een showroom of bij u thuis in uw kantoor.

U kunt vast wel wat vrolijkheid gebruiken in deze tijd en dat gaat wel lukken, met een afmeting van 1 x 1 meter zijn er niet veel matten voor nodig, er is meteen een fraai resultaat te behalen. En het is nog mooier gevuld met kunstbloemen. 

Een echte eyecatcher met de Purpleforest

Hiermee haalt u een zeer goede kwaliteits wandmat in huis en als decoratie doet deze het altijd goed, want er is meteen resultaat te zien en het zal zeer verfrissend staan bijvoorbeeld in de etalage, showroom, receptie of in de vergader ruimte. U heeft hiermee een echte eyecatcher en zal zeker voor positieve reacties zorgen.

Eenvoudig te monteren 

Zelf eenvoudig ophangen en daar is dus niet een dure hovenier voor nodig. Ophangen aan een spijker of klem met een bundelband en het klusje is weer klaar. En mocht u er op uit zijn gekeken dan kunt u ze prima elders weer ophangen.

De Purpleforest is een ideaal product voor interieur en buitengebruik. Voor een zithoek zal dit zeer fraai staan en in winkels in de showroom zal dit het helemaal afmaken.

Purpleforest wandmat op een rijtje

  • Eenvoudig ophangen
  • Vrolijk en fleurig resultaat
  • Onine bestellen
  • Voor elk oppervlak
  • Geschikt voor interieur en buitengebruik
  • Direct resultaat

Bent u overtuigd van bovenstaand verhaal? Bezoek onze webshop die 24/7 geopend is via www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/winkel/junglemat-kunststof-purpleforest-1m2/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten