Dé woontrend voor komende zomer

VL wonen

Nu we zo langzamerhand weer wat meer van het zonnetje mogen genieten gaat het bij menig mens ook weer kriebelen om ons interieur of de tuin zomerklaar te maken. Hoe lekker zal het zijn om straks weer meer buiten te kunnen leven en lekker te genieten in de tuin van een goed boek en een wijntje in de hand. En de kids kunnen ook weer vaker buiten in de tuin of op het balkon spelen, heerlijk die extra ruimte. Het blijft altijd fijn als de zon weer meer van zich laat zien. En het felle zonlicht dat weer vaker door de ramen naar binnen schijnt doet ook altijd veel goeds voor je ochtendhumeur. Maar een belangrijke vraag die door de komst van de extra zonnestralen ook ongetwijfeld op gaat poppen. Wat voor woontrends kunnen we deze zomer nu eigenlijk verwachten?

Riet, rotan, bamboe

Van deze woontrend zagen wij ook vorige zomer hier en daar al wat mooie natuurlijke materialen voorbij komen en dat zal deze zomer niet anders zijn. Er zijn uiteenlopende artikelen te koop die gemaakt zijn van deze prachtige materialen, denk hierbij aan stoelen, buffetkasten, loungesets voor in de tuin, lampen, muurdecoratie en nog veel meer. Je geeft je huis of tuin direct een wereldse look wanneer je deze materialen gebruikt. Dus op zoek naar nog meer mooie items van riet, rotan en bamboe? Yes please!

Het gebruik van natuurlijke kleuren in huis

Een andere woontrend die je deze zomer ongetwijfeld op zal vallen is het gebruik van natuurlijke kleuren in huis. Denk hierbij aan kleuren als beige, wit, gebroken wit, lichtgrijs en taupe. Deze kleuren geven je interieur een frisse maar tegelijkertijd kalme en warme look. Fijn is ook dat je op deze kleuren niet zo snel uitgekeken raakt, winning! Daarnaast kunnen deze natuurlijke kleuren goed gebruikt worden in combinatie met items van andere meer opvallende kleuren zoals okergeel, of natuurlijke groene en blauwe tinten. Houd je je interieur liever wat neutraler dan kun je ook combineren met natuurlijke materialen zoals hout en bamboe.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten