VL Wonen
Image default
Woningaanbod

De waarde van je te verkopen woning maximaliseren

Het spreekt voor zich dat zodra u uw woning van plan bent te verkopen u daar een zo hoog mogelijk rendement voor wilt terugzien. De verkoop van een woning is iets waar veel bij komt kijken, gelukkig kunt u hiervoor de hulp inschakelen van de NWWI taxateur Hilversum. Dit is een gerenommeerd verkoopmakelaar welke u van dienst kan zijn bij de verkoop van uw woning.

Verkoopmakelaar Hilversum

De NWWI taxateur Hilversum zal voor u aan de slag gaan om uw woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Dit doet de verkoopmakelaar Hilversum door uw woningswaarde te bepalen (de taxatie opmaken) en te onderhandelen met de aankoopmakelaar. Dit is de makelaar welke de koper inschakelt om te helpen om de woning te kopen.

De verkoopmakelaar zal natuurlijk eerst met u kijken naar welk bedrag passend is voor uw woning. Om de waarde te maximaliseren zal deze vaak een plan opstellen. Nadruk leggen op wat de meest waardevolle punten zijn van uw woning en hoe u eventueel minpunten kunt wegwerken voor u tot de verkoop overgaat.

NWWI makelaar

Er zijn natuurlijk ook dingen die u zelf kunt doen om de waarde van uw woning te maximaliseren. Hiervoor is soms wel een kleine investering nodig, maar deze zal zich bij de verkoop zeker terug verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het overschilderen van de woning. Als u de muren en het plafond opnieuw laat schilderen dan voegt u vaak veel meerwaarde toe aan de woning. Deze pakt in de regel vaak veel groter uit dan de kosten.

Denk aan de inrichting, iedereen heeft een persoonlijke stijl. Bij de verkoop kan dit echter in uw tegendeel werken. De eerste impressie is vaak voor de koper vrij doorslaggevend. Houd u erg van bijvoorbeeld beelden in de kamer en is de koper een ware minimalist zal dit deze kunnen bewegen verder te kijken. Een vrij leeg huis verkoopt in de regel het beste, de koper kan hierdoor zijn fantasie over de inrichting de vrij loop laten. Ook het bakken van een appeltaart de dag voor de bezichtiging is een bewezen manier om tot een betere verkoop over te gaan.

Makelaar van der Helm

Uw woning kan nog zo mooi zijn, de buitenruimte is bij de verkoop ook van groot belang. Een nette tuin of net balkon help veel. Even het onkruid weg halen, de tegels schoonspuiten en de woning zal meer waard zijn. Breng ook de omgeving goed in kaart, zijn er scholen, is er openbaar vervoer en wat is de afstand tot de supermarkt zijn allemaal factoren welke meespelen in de uiteindelijke waarde van de woning.

De makelaars van Van der Helm staan natuurlijk altijd klaar om u te helpen bij de verkoop. Wij zullen de waarde bepalen van de woning en u op weg helpen deze te maximaliseren voordat u tot de verkoop over gaat. Bezoek ons op: https://www.vanderhelm.nl/ of stap gerust eens bij ons binnen, de koffie staat altijd voor u klaar.

https://www.vanderhelm.nl/#

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een goede makelaar? Klik dan hier!

Vind mooie appartementen in Paramaribo

Hoe bepaal je de waarde van je huis?