De voordelen van de BEOSOUND Shape

VL wonen

 

Ervaring van een surround systeem

Om zo optimaal mogelijk van een geweldige geluidsweergave te kunnen genieten, is de BeoSound Shape ontworpen. Strak vormgegeven, zonder hierbij de ruimte van een surround systeem in te nemen. Een waanzinnige eyecatcher door de vormgeving en diverse kleurstellingen. Volledig draadloos en aan de wand bevestigd, verhoogt dit de uitstraling van uw woonruimte. Bovendien dragen de akoestisch, geïntegreerde panelen bij, aan een verbetering van de akoestiek. De BeoSound zorgt voor harmonie in een omgeving waarin omgevingsgeluid en muziek en samenkomen. Hierbij blijft het kenmerkende Bang & Olufsen geluid behouden. Het geluid wordt weergegeven als ware u zelf aanwezig bij een concert.

Design kunstwerk

U kunt uw design kunstwerk voor aan de muur, met een minimum van 6 componenten, eenvoudig zelf samenstellen. Zo creëert u niet alleen een lust voor uw gehoor, maar ook voor uw ogen. Door het toevoegen van meerdere tegels, creëert u verbeterde geluidsprestaties of verbetert u de akoestische dempingseigenschappen. Het samenstellen van uw eigen B&O Beosound wordt u erg eenvoudig gemaakt, door het gebruik van een configurator. U kunt hierbij kiezen uit maar liefst 13 uiteenlopende kleuren. Erg fraai zijn bovendien de gebreide stoffen in grijstinten. Een houten tegel in dark oak is ook een mogelijkheid. Aangezien deze tegels niet akoestisch zijn, kunnen ze uitsluitend aan de voorkant en op de dempers worden gebruikt. Als u er even rustig voor gaat zitten, kan het samenstellen van uw eigen systeem leiden tot een prachtig, zelf gecreëerd kunstwerk met waanzinnige eigenschappen.

Geluidsweergave

De BeoSound Shape van Bang en Olufsen is revolutionair op het gebied van dynamisch geluid. Door de enorme capaciteiten is de Shape te gebruiken, voor zowel muziek, als voor televisie en films.
De combinatie van de prachtige exclusieve vormgeving en het krachtige resonantie dempende geluid, maken de B&O BeoSound tot een volwaardig systeem, dat aan alle facetten voldoet. Zowel op het gebied van uitstraling, als op het gebied van geluidsweergave.

De BeoSound Shape is een aan de wand gemonteerd draadloos luidsprekersysteem, voor muziekliefhebbers die van design houden. Het systeem biedt een overweldigende geluidsweergave, een aanpasbaar design en geïntegreerde akoestische panelen voor een verbeterde akoestiek in de ruimte.

Dat Bang en Olufsen goed heeft ingespeeld op de wensen in de markt, is hiermee wel bewezen. Het volledig zelf kunnen vervaardigen van een luidsprekersysteem naar keuze, is uniek. Aangezien elke afzonderlijke tegel als luidspreker, akoestische demper of versterker dient, is het mogelijk, eindeloos te variëren in grootte en combinatie. Hierdoor wordt te allen tijde een exclusief effect bereikt, in zowel kleine als grote ruimtes.

De demperelementen kunnen ook gebruikt worden voor het verbergen van kabeldozen en stekkers. Hiervoor hoeft u uitsluitend het dempingsmateriaal te verwijderen. Zo behoudt u de eenheid en strakke vormgeving.

https://morelisse.nl/product/beosound-shape/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten