VL Wonen
Wonen in een appartement

De toppositie van Funda: meer aandacht voor jouw woning!


Wanneer je regelmatig op Funda
zoekt, is het je wellicht wel eens opgevallen: een aantal woningen wordt altijd bovenaan de zoekresultaten uitgelicht. Deze functie heet de Toppositie van Funda, en zorgt ervoor dat een woning extra in de schijnwerpers komt te staan. Met de Toppositie vergroot je het bereik van de woning, en daarmee dus ook de kansen op een snelle verkoop! In dit artikel, aangeboden door iQ Makelaars, lees je er meer over.

 

Waarom kiezen voor Funda Toppositie?

Bij het verkopen van een huis is het genereren van aandacht essentieel, want hiermee creëer je kansen. Het is belangrijk om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken, zodat ook zo veel mogelijk mensen langs komen voor een bezichtiging. Met de Funda Toppositie wordt jouw woning écht in de schijnwerpers gezet. De advertentie wordt specifiek getoond aan mensen binnen de doelgroep van de woning, waardoor je extra zichtbaarheid krijgt. Hiermee vergroot je uiteraard de kans op snelle en succesvolle verkoop van jouw woning!

 

Hoe werkt de Toppositie?

Op de pagina met zoekresultaten is plek voor drie Toppositie presentaties; deze worden bovenaan uitgelicht. Als er meerdere woningen voldoen aan de zoekopdracht worden de presentaties willekeurig getoond. Toppositie is een extra dienst van Funda, dus hier zijn ook extra kosten aan verbonden. De functie kan te allen tijde ingezet worden, zodat je de woning ook tussendoor of voor een Open Huis extra aandacht kunt geven. Wanneer je gebruikt wilt maken van deze functie kun je dit het beste met jouw makelaar overleggen, zodat deze de Toppositie voor jou kan activeren.

 

Een huis verkopen via Funda: iQ Makelaars

Als je wilt adverteren via Funda zul je hiervoor een verkoopmakelaar moeten inschakelen. Bij iQ Makelaars helpen we je hiermee graag! Als verkoopmakelaar zorgen wij ervoor dat jouw woning alle online aandacht krijgt die het nodig heeft, door het huis via verschillende woningplatforms te promoten. Funda hoort hier uiteraard ook bij. Wanneer je interesse hebt in de Funda Toppositie, kunnen wij dit ook voor je regelen. Daarnaast helpen we je bij de onderhandelingen en verdere juridische afwikkelingen van de verkoop. Zo hoef jij je tijdens het verkoopproces van jouw huis nergens zorgen over te maken! Neem gerust een kijkje op de website van iQ Makelaars voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Een hypotheek, wat is dat en hoe werkt het?

Led it be

Had ik maar gespaard

Kies jij voor hovenier Zwolle voor vijveraanleg?

De voor- en nadelen van een tweedehands condensdroger

Nog geen vakantieplannen? Dit zijn goede idee├źn!