De juiste soort witgoed voor u!

VL wonen

Witgoed. Het klinkt als kleding met de kleur wit. Echter weten wij allemaal dat witgoed de term is die wordt gebruikt om zowel kleine als grote elektrische huishoudelijk apparatuur aan te duiden. We kennen ze allemaal wel, die koffiezetapparaten, melkopschuimers, strijkijzers, theekokers, koelkasten, diepvriezers en ga zo maar door. Velen van ons hebben dan ook de luxe positie om over meerdere varianten van witgoed te beschikken. Echter is het kopen/aanschaffen van witgoed vaak nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Want wat heb je nu precies nodig? Waar moet u op letten bij het kopen van witgoed? En is tweedehands witgoed ook een optie? Dit zijn allemaal vragen waar u aan de hand van de informatie verkregen uit deze blog, antwoord op krijgt.

Drinkt u koffie? Dan een is een koffiezetapparaat een must. Drinkt u geen koffie, maar wel thee? Dan kunt u het beste een theekoker kopen. Zo eenvoudig is het aanschaffen van witgoed namelijk. Bedenkt u maar eens goed wat u nodig heeft en vergelijk dit dan meteen met het gemiddelde witgoed huishouden; theekoker, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, vriezer en een wasmachine. Meer heeft u namelijk niet nodig. Echter is het wel van belangd dat u van te voren weet of u over de juiste aansluitingen beschikt voor bijvoorbeeld het aansluiten van een wasmachine.

Tweedehands witgoed

Naast dat het handig is om van te voren een lijst te maken met het benodigde witgoed (zodat u niet teveel kosten maakt door overbodig veel witgoed aan te schaffen). Dan komt hierna meteen het tweede punt waarop u moet letten; het energielabel. In de hedendaagse maatschappij is het een woord wat we bijna niet meer aan kunnen horen; duurzaamheid. Des te hoger het witgoed scoort op duurzaamheid, des te zuiniger het apparaat is met uw energie. Vaak is het aanschaffen van witgoed met een hoog energielabel duurder, maar die kosten worden vervolgens weer verrekent met een lagere energierekening, dus waar wacht u nog op? Vervolgens is het van belang dat u let op de afmetingen van het witgoed. Wasmachines heeft u bijvoorbeeld in allerlei soorten en maten (mede geheel afhankelijk van de hoeveelheid was u heeft). Dan komen we meteen bij het laatste punt; de prijs. Schroom niet en ga vooral veel winkels langs en neemt u ook een kijkje online. Dan zult u zien dat er veel prijsverschil zit tussen de verschillende aanbieders. Echter is er een manier om het goedkoopste uit te zijn, namelijk; tweedehands witgoed. Maar waarom witgoed 2e hands?

 

Witgoed 2e hands

Naast dat u goedkoper uit zult zijn, bent u indien u bij onze shop 2e hands witgoed aanschaft ook nog eens verzekerd van kwaliteit. Wij van wgs witgoed hebben naast een wisselend aanbod, namelijk ten alle tijden het witgoed volledig nagekeken op gebreken/beschadigingen etc. Bovendien geld bij ons; “What you see is what you get”. U koopt dus wat u ziet en kiest en dit zelfs inclusief gratis bezorgen. Zo hoeft u dus nooit extra kosten te maken voor de bezorging/het huren van een aanhangwagen etc. Bovendien krijgt u ook nog eens garantie op uw aankoop. Niet geheel onbelangrijk, want dit is namelijk vaak een issue bij het kopen van 2e hands witgoed. Dit is vaak het geval wanneer het witgoed wordt gekocht bij een particulier. Het kan dan nog wel eens voorkomen dat kapot/beschadigd witgoed wordt gekocht bij een particulier, doordat het product niet is nagekeken of “tactisch” is gefotografeerd. De tip voor het kopen van witgoed is kortom; ga voor 2e hands, maar wel bij een expert.

https://wgswitgoed.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten